AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebookta Arkadaş Listesi Nasıl Görülür?

theking

Yeni Üye
Facebookta arkadaş listesi nasıl görülür? Facebook hesabınıza giriş yapın ve ana sayfaya gidin. Ardından sağ üst köşede bulunan “Arkadaşlar” sekmesine tıklayın. Açılan menüden “Tüm Arkadaşlarınızı Görüntüle” seçeneğini seçin. Burada arkadaşlarınızın isimleri ve profilleri listelenecektir. Ayrıca “Düzenle” seçeneğine tıklayarak arkadaşlarınızı gruplandırabilirsiniz. Bunun için “Yeni Liste Oluştur” seçeneğini kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızı listeleyerek daha kolay bir şekilde onlarla etkileşimde bulunabilirsiniz.
İçindekiler

Facebook’ta Arkadaş Listesi Nasıl Görülür?​

Facebook’ta arkadaş listesini görüntülemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Adım: Facebook’a Giriş Yapın​

Facebook hesabınıza giriş yapın. Kullanıcı adı ve şifrenizi doğru bir şekilde girerek hesabınıza erişim sağlayın.

2. Adım: Profilinize Gidin​

Facebook ana sayfanızda sağ üst köşede bulunan profil resminize tıklayarak kendi profilinize gidin.

3. Adım: Arkadaşlar Sekmesine Tıklayın​

Profil sayfanıza gittiğinizde, ana menüde yer alan “Arkadaşlar” sekmesine tıklayın. Bu sekme, arkadaş listesini görüntülemenizi sağlar.

4. Adım: Arkadaş Listesini Görüntüleyin​

Arkadaşlar sekmesine tıkladıktan sonra, arkadaş listesini görüntüleyebilirsiniz. Burada arkadaşlarınızın isimleri ve profil resimleri yer alır.

5. Adım: Arkadaş Listesini Düzenleme Seçenekleri​

Arkadaş listesini görüntülerken, listenin üst kısmında “Düzenle” seçeneği bulunur. Bu seçenekle arkadaşlarınızı gruplara ayırabilir, arkadaşlarınızı sınıflandırabilir veya arkadaş listesini düzenleyebilirsiniz.

6. Adım: Arkadaş Arama​

Arkadaş listesini görüntülerken, sayfanın üst kısmında yer alan arama kutusunu kullanarak belirli bir arkadaşınızı arayabilirsiniz. Arama kutusuna arkadaşınızın adını veya kullanıcı adını yazarak arama yapabilirsiniz.
Facebook’ta arkadaş listesini görüntülemek için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz. Arkadaş listesini düzenlemek veya arkadaş arama gibi işlemleri de yapabilirsiniz. Unutmayın, Facebook gizlilik ayarlarına bağlı olarak bazı arkadaşları göremeyebilirsiniz.

Facebookta Arkadaş Listesi Nasıl Görülür?​

Facebook arkadaş listesi nasıl görülür?
Arkadaş listesini görmek için profiline git ve “Arkadaşlar” sekmesine tıkla.
Profilindeki “Arkadaşlar” sekmesine tıkla ve arkadaş listeni görebilirsin.
“Arkadaşlar” sekmesine tıklayarak arkadaş listesini görüntüleyebilirsin.
Giriş yap, profilini aç ve “Arkadaşlar” sekmesine tıkla.

Arkadaş listesini görmek için profilinde “Arkadaşlar” sekmesine tıkla.
Profilindeki “Arkadaşlar” sekmesine tıklayarak arkadaş listeni görüntüleyebilirsin.
Giriş yap, profilini aç ve “Arkadaşlar” sekmesine tıklayarak arkadaş listesini görebilirsin.
“Arkadaşlar” sekmesine tıkla ve arkadaş listeni görebilirsin.
Profiline git ve “Arkadaşlar” sekmesine tıklayarak arkadaş listesini görüntüleyebilirsin.

Geri