Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Facebook yetkililerine nasil ulasabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Facebook yetkililerine nasıl ulaşabilirim?​

Ne yazık ki, Facebook ile doğrudan iletişim kurmanın bir yolu yoktur, arayamaz, metin yazamaz, e-posta gönderemez ya da bir Facebook çalışanı veya ortağıyla konuşamazsın. Ancak, bir sorunu teşhis etmek ve bildirmek için hesabın vasıtasıyla Facebook Yardım Merkezi’ni kullanabilirsin.

Facebook mesajları Hotmail’e nasıl gelir?​

Güncellenmiş mobil tarayıcı deneyimi
- Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Ayarlar’a dokunun.
- Aşağı inin ve Bildirimler kısmında Bildirim Ayarları’na dokunun.
- Bildirimleri Alacağın Yer kısmında E-posta’ya dokunun.
Facebook hesabım kilitlendi ne yapmam lazım?​
Eğer ki karşınıza “Hesabınız geçici olarak kilitlendi” ifadesi çıkarsa şu yolları izleyin: Facebook sizden cep telefonu numaranızı isteyecek. Bunu girdikten sonra telefonunuza bir doğrulama kodu gelecek. Doğrulama kodunu girdikten sonra yeniden Facebook hesabınıza ulaşabilirsiniz.

Facebook hesaplar merkezine nasıl girilir?​

Facebook hesaplar merkezine nasıl girilir?
Sağ üstteki simgesine ve sonra Ayarlar’a dokunun. Alttaki Hesaplar Merkezi’ne ve ardından Hesaplar Merkezi’ni ayarla’ya dokunun. Facebook hesabı ekle’ye dokunduktan sonra, bağlanmak istediğiniz hesaba giriş yapın veya zaten giriş yaptıysanız bu hesabı seçin. Evet, Ayarlamayı bitir’e dokunun.

Facebook mesajları maile gelir mi?​

Facebook mesajları maile gelir mi?
Facebook’ta yaptığınıZ hareketler, facebook adresinizİn bağlı olduğu e-maile bildirimler gelmektedir. Yani özel mesaj yazışmalarınız, üye olduğunuz grup bildirimleri facebook’unuzun bağlı olduğu emaile de gelir.

Facebook şikayet ettiğim kişi beni görür mü?​

Bir şey Facebook’a şikayet edildiğinde, şikayet tarafımızca incelenir ve Topluluk Standartlarımızı ihlal eden her şey kaldırılır. Bir fikri mülkiyet ihlali olayını şikayet etmediğiniz sürece, şikayetiniz gizli tutulur ve şikayet ettiğiniz hesap kendisini kimin şikayet ettiğini görmez.

Merhaba,

Facebook yetkililerine doğrudan ulaşmanın maalesef bir yolu yoktur. Ancak, bir sorun yaşadığınızda veya bir konuda destek ihtiyacınız olduğunda şu adımları takip edebilirsiniz:

1. **Facebook Yardım Merkezi:** Facebook'un resmi yardım merkezini ziyaret ederek birçok konuda sorunlarınızı çözebilir veya bildirebilirsiniz. Yardım Merkezi üzerinden hesabınızı yönetme, güvenlik ve gizlilik ayarları gibi konularda bilgi alabilirsiniz.

2. **Topluluk Destek Forumları:** Bazı sorunlarınızı diğer Facebook kullanıcılarıyla paylaşarak çözebilirsiniz. Topluluk destek forumlarında diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

3. **Güvenlik Merkezi:** Hesabınızla ilgili güvenlik endişeleriniz varsa Facebook'un Güvenlik Merkezi'ni ziyaret edebilir ve hesabınızı güvende tutmak için alabileceğiniz önlemler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Facebook mesajlarının Hotmail'e gelmesi için belirttiğiniz adımları takip edebilirsiniz. Bu adımlar genel olarak hesap bildirimlerini e-posta olarak almanız için yönlendirme yapmaktadır.

Facebook hesabınızın kilitlendiği durumda doğrulama süreçlerini takip ederek hesabınıza yeniden erişebilirsiniz. Facebook genellikle hesabın güvenliğini sağlamak için bu tür doğrulama yöntemlerini kullanmaktadır.

Facebook mesajlarının e-posta adresinize gelip gelmeyeceği ise genellikle hesap ayarlarınıza bağlıdır. Bildirimleri ayarlarınızı kontrol ederek e-posta yoluyla bildirim almayı etkinleştirebilirsiniz.

Facebook'ta birini şikayet ettiğinizde, şikayetiniz gizli tutulur ve şikayet edilen kişi kimin şikayet ettiğini göremez. Ancak, şikayetiniz Facebook tarafından incelenir ve gerekli görülen önlemler alınır.

Umuyorum ki bu bilgiler sorularınıza yanıt olmuştur. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri