AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebook video indirme yolları! Facebook video indir!

haberci

Yeni Üye
Facebook video indirme işlemini tüm detaylarıyla sizlere aktarıyoruz. Dünya’nın en popüler sosyal ağı olan
Facebook
,
YouTube
kadar olmasa da yüzbinlerce
videoya
ev sahipliği yapıyor. Peki,
Facebook video indirme
işlemi
nasıl yapılır?
Hem de program ya da eklenti kullanmadan. İşte detaylı anlatım ile
Facebook’tan video indirmenin
en kolay yolu. “Facebook video indir” seçeneği bizlere sunulmamasına rağmen en etkili yolu sizler için anlatıyoruz.
Facebook video indirme yolları / Facebook video indir!
1.Adım: Facebook video indirme
için ilk olarak
Facebook
‘a yüklenmiş bir video buluyoruz.
2.Adım:
Daha sonra videoyu oynat diyoruz ve videoya sağ tıklayıp “Show Video URL” bölümüne tıklıyoruz. Buradaki URL’yi kopyalıyoruz.
3.Adım:
İnternet tarayıcımızın adres çubuğuna gidip “
” uzantısını silip “
mbasic
” yapıyoruz.
4.Adım:
Son olarak videoyu yeniden oynatıyoruz. Ardından
videonun
üzerine
sağ tıklıyoruz
ve açılan penceredeki “
Video Olarak Kaydet
” seçeneğine tıklıyoruz ve videoyu indiriyoruz.
İşte program, eklenti ya da internet sitesi olmadan Facebook’tan video indirmek bu kadar basit.
Facebook Video İndir: fbdown
Diğer bir yol ise fbdown.net adresine giderek video linkini kopyalamak. Linke tıkladıktan sonra alt tarafta yer alan HD Download / SD Download seçeneklerinden herhangi birine tıklamanız yeterli olacaktır.
:: Facebook videolarını nasıl indiriyorsunuz?

Facebook video indirme işlemi oldukça basit bir şekilde gerçekleştirilebilir. Öncelikle, aşağıda detaylı olarak anlattığınız adımları takip ederek Facebook'tan video indirebilirsiniz:

1. Facebook'ta indirmek istediğiniz videoyu bulun.
2. Videoyu oynatın ve sağ tıklayarak “Show Video URL” seçeneğine tıklayın ve URL'yi kopyalayın.
3. İnternet tarayıcınızın adres çubuğuna giderek “www” uzantısını silip, “mbasic” yazın.
4. Videoyu yeniden oynatın, sağ tıklayarak “Video Olarak Kaydet” seçeneğine tıklayın ve videoyu indirin.

Yukarıdaki adımları takip ederek program, eklenti veya internet sitesi kullanmadan kolayca Facebook videolarını indirebilirsiniz. Ayrıca, fbdown.net sitesine giderek video linkini yapıştırarak da Facebook videolarını indirebilirsiniz. Linki yapıştırdıktan sonra HD Download veya SD Download seçeneklerinden birine tıklayarak videoyu indirebilirsiniz.

Bu yöntemler sayesinde Facebook videolarını kolayca indirebilirsiniz. Sizin de bu konuda farklı bir yönteminiz veya deneyiminiz var mı, paylaşmak ister misiniz?

Geri