Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Facebook sayfamda kimler paylasim yapabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Facebook sayfamda kimler paylaşım yapabilir?​

Arkadaşlarınızın profilinizde paylaşımda bulunmasını önlemek için:
- Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Aşağı inip Ayarlar’a dokunun.
- Hedef Kitle ve Görünürlük kısmına inin ve ardından Profil ve Etiketleme’ye dokunun.
- Profilinde kimler paylaşımda bulunabilir? seçeneğine dokunun.
- Sadece Ben’i seçin.

Facebookta yeni bir gönderi nasıl paylaşılır?​

Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Paylaşımda bulunmak istediğiniz Sayfayı aratın ve açılır menüden seçin. Sayfaya bir şeyler yaz’a dokunun. Gönderinizi oluşturun ve Paylaş’a dokunun.
Facebook çapraz paylaşım nedir?
Çapraz paylaşma, videoları birden fazla Sayfada kullanmanın bir yoludur. Facebook Sayfalarında daha önce paylaşılan bir videoyu tekrar yüklemek zorunda kalmadan, aynı Sayfada veya Business Manager’daki başka Sayfalarda çapraz paylaşabilirsiniz.
Zaman tünelinde kimler paylaşımda bulunabilir?
Eğer Facebook duvarınıza arkadaşlarınız yazabilsin istiyorsanız, Arkadaşlar seçeneğini seçmeniz yeterli. Ama kimse yazmasın, sadece siz duvara yazı yazabilin istiyorsanız da ‘Sadece ben’ seçmeniz gerekiyor. Bu ayarı yapmanızla birlikte artık hiç kimse duvarınıza yazı yazamayacak ya da fotoğraf atamayacak.

Çapraz paylaşım yöntemi nedir?​

Çapraz Paylaşım Yöntemini Kullanın İşbirliğiniz olan başka markalarla yapacağınız çapraz paylaşım yöntemi güzel bir tanıtım şekline dönüşebilir. Mesela sponsoru olduğunuz bir etkinliğin gönderisini paylaşabilirsiniz, etkinlik sayfası da sizin gönderinizi paylaşarak sayfanızı etiketleyebilir.

Facebook’ta paylaşımlarımı kimler paylaşabilir?​

– “Arkadaşlar” seçeneğini tercih ederseniz, sadece Facebook arkadaş listenizdekiler paylaşımlarınızı görebilir. – “Sadece Ben” seçeneğini işaretlerseniz, paylaşımlarınızı sizden başka kimse göremez. Belki de arşiv yapmak ister, belki de o paylaşımları daha sonra arkadaşlarınıza açmak istersiniz.
Facebook zaman tünelini kimler görebilir?
Klasik mobil tarayıcı deneyimi Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Aşağı inin ve Ayarlar ve Gizlilik’e dokunup Ayarlar’a dokunun. Gizlilik Ayarı Kontrolü’ne dokunun. Sağ üstteki simgesine dokunup Hatırlatmalar ayarla’ya dokunun.
Facebook zaman tüneli ayarları nerede?
Gizlilik kısmına inin ve Profil ve Etiketleme’ye dokunun. Etiketlendiğin gönderiler profilinde görünmeden önce onayına sunulsun mu? ayarına dokunun. Zaman Tüneli Onayı’nı açmak veya kapatmak için Açık veya Kapalı’ya dokunun.

Geri