Facebook paylasim kimler gorebilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Facebook paylaşım kimler görebilir?​

– “Herkese Açık” seçeneğini seçerseniz, paylaştıklarınızı herkes görebilir. Bu kişilerin arkadaş listenizde olması şart değil. Hatta Facebook’a üye olmayan biri bile bu paylaşımlarınızı takip edebilir. – “Arkadaşlar” seçeneğini tercih ederseniz, sadece Facebook arkadaş listenizdekiler paylaşımlarınızı görebilir.

Facebook nasıl görünüyorum?​

Profilinizin Facebook’ta arkadaş olmadığınız kişilere nasıl göründüğünü görebilirsiniz. Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine ve sonra adınıza dokunun. simgesine dokunun ve sonra Başkasının Gözünden Gör’ü seçin. Başkasının Gözünden Gör aracından çıkmak için üstteki Çıkış’a dokunun.
Kapak fotoğrafının altındaki şeridin ortasında bulunan “Hakkında” düğmesine tıkla. Profilinde yer alan bilgilerin yanındaki “Düzenle” düğmesine tıkla. “Hedef kitle seçici” açılır menüsüne tıkla ve o profil bilgisini gizlemek için “Sadece ben” seçeneğini seç. “Değişiklikleri Kaydet” düğmesine tıkla ve diğerine geç.
Gönderime kimler yorum yapabilir?
Varsayılan olarak, herkese açık gönderilerinize sizi takip etmeyen kişiler de dahil olmak üzere herkes yorum yapabilir.
Facebookta birinin beni bulmasını nasıl engellerim?
3- Facebook Aramalarından Kendinizi Saklayın Bunun için Gizlilik Ayarları ana sayfasına gidin. “Temel Dizin Bilgileri”ndeki “Ayarları Gör”e tıklayın. Muhtemelen karşınıza “Herkes”lerle dolu bir sayfa gelecek. En üstteki “Facebook’ta beni arama” satırının en sonundaki menüye tıklayarak “Sadece Arkadaşlarım”ı seçin.

Birinin senin Facebook profiline baktığını nasıl anlarsın?​

Facebook profilinize tıklayın. Sayfanın herhangi boş bir yerine sağ tıklayın ve “sayfa kaynağını görüntüle” butonuna basın. Sayılardan birini kopyalayın. Facebook profilinize bakan kişinin hesabınıza yönlendirecektir.

Birinin profiline bakınca anlar mı?​

Bu konuda meraklı olmanız son derece normal. Ama Instagram’ın bu konudaki gizlilik kuralları, birçok kullanıcı gibi sizi de hayal kırıklığına uğratabilir. Ne yazık ki Instagram, profilinizi ziyaret edenleri asla size göstermez. Profile bakanları izleyen ve diğer kullanıcılara gösteren bir uygulama da yoktur.
Eğer Facebook duvarınıza arkadaşlarınız yazabilsin istiyorsanız, Arkadaşlar seçeneğini seçmeniz yeterli. Ama kimse yazmasın, sadece siz duvara yazı yazabilin istiyorsanız da ‘Sadece ben’ seçmeniz gerekiyor. Bu ayarı yapmanızla birlikte artık hiç kimse duvarınıza yazı yazamayacak ya da fotoğraf atamayacak.
Facebook Hikaye yorumlarını kimler görür?
Herkese Açık Gönderi Yorumları kısmında şunlardan birine dokunun: Herkese Açık: Sizi takip etmeyenler dahil olmak üzere herkesi kapsar. Arkadaşlarımın arkadaşları: Tüm arkadaşlarınızı ve onların tüm arkadaşlarını kapsar. Arkadaşlar: Facebook’taki arkadaşlarınızı kapsar.

Geri