AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebook Otomatik Video Oynatmayı Nasıl Kapatabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Facebook Otomatik Video Oynatmayı Nasıl Kapatabilirim? Facebook hesabınızda otomatik video oynatmayı devre dışı bırakmak için ayarlar sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Video otomatik oynatmayı kapatmak için otomatik oynat seçeneğini kapat konumuna getirmeniz yeterlidir. Bu şekilde, Facebook’ta gezinirken otomatik olarak başlayan videoları durdurabilirsiniz. Otomatik video oynatmayı kapattığınızda, veri kullanımını azaltabilir ve internet kotanızı daha efektif bir şekilde kullanabilirsiniz. Video otomatik oynatmayı istediğiniz zaman tekrar açabilirsiniz. Bu basit adımları izleyerek Facebook’ta otomatik video oynatmayı kapatabilirsiniz.
İçindekiler

Facebook Otomatik Video Oynatmayı Nasıl Kapatabilirim?​

Facebook’ta otomatik video oynatma özelliği, bazı kullanıcılar için rahatsız edici olabilir. Eğer siz de otomatik video oynatmayı kapatmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ayarlar Menüsüne Gidin
İlk olarak, Facebook ana sayfanızda sağ üst köşede bulunan aşağı yönlü ok simgesine tıklayın. Ardından açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
2. Adım: Videolar Ayarlarına Gidin
Ayarlar sayfasında sol tarafta bulunan menüden “Videolar” seçeneğini bulun ve tıklayın. Bu sayede video ayarlarına erişebilirsiniz.
3. Adım: Otomatik Oynatmayı Kapatın
Videolar sayfasında “Otomatik Oynatma” başlığını bulun. Karşısında bulunan açılır menüye tıklayın ve “Asla” seçeneğini seçin. Bu sayede otomatik video oynatma özelliği kapatılmış olacaktır.
4. Adım: Ayarları Kaydedin
Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için sayfanın en altında bulunan “Değişiklikleri Kaydet” butonuna tıklayın. Artık Facebook’ta otomatik video oynatma özelliği devre dışı olacaktır.
Yukarıdaki adımları takip ederek Facebook’ta otomatik video oynatmayı kapatabilirsiniz. Bu şekilde, video içeriklerin otomatik olarak oynatılmaması sağlanır ve internet kullanımınızda daha fazla kontrol sahibi olabilirsiniz.

Facebook Otomatik Video Oynatmayı Nasıl Kapatabilirim?​

Facebook otomatik video oynatmayı kapatmak için Ayarlar’a gidin.
Otomatik oynatma Ayarları’na girin.
Otomatik oynatmayı kapatmak için Video Oynatma Ayarları’nı seçin.
Video oynatma Ayarları’nda Otomatik Oynatma’yı kapatın.
Değişiklikleri kaydedin ve otomatik video oynatma kapatılmış olacak.

Facebook Ayarlar’ında Otomatik Video Oynatma Ayarları’nı bulun.
Otomatik oynatmayı kapatmak için Video Oynatma Ayarları’nı seçin.
Otomatik Oynatma seçeneğini kapatın.
Değişiklikleri kaydedin ve otomatik video oynatma kapatılmış olacak.
Ayarları değiştirerek otomatik video oynatmayı devre dışı bırakın.

Geri