AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebook otomatik ceviri nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

Facebook otomatik çeviri nasıl yapılır?​

Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Aşağı inip Ayarlar’a dokunun. Tercihler kısmından Dil ve Bölge’ye dokunun. Gönderilerin çevrilmesini istediğiniz dil’e dokunun.

Facebook neden ingilizce oluyor?​

Facebook’u açtıktan sonra sağ üst bölüme tıkladığınızda karşınıza çıkan seçeneklerden “Ayarlar ve Gizlilik”in simgesi çark şeklindedir. Buraya tıkladığınızda çıkan seçeneklerden “Dil”in simgesi de dünyadır.

Facebook Messenger ingilizce nasıl Türkçe yapabilirim?​

Facebook Messenger ingilizce nasıl Türkçe yapabilirim?
Android işletim sistemli cihazlarda ise ilk önce ayarlar kısmına girmelisiniz. Daha sonra karşınıza çıkan ekrandan genel yönetim seçeneğine tıklamalısınız. Buradan dil ve giriş bölümüne girip, dil seçeneğini seçmelisiniz. Daha sonra kullanmak istediğiniz dili seçmeniz yeterli olacaktır.

Facebook neden Türkçe olmuyor?​

Facebook’u açın ve sağ üst köşedeki 3 çizgi simgesine tıklayın. Sayfayı aşağı kaydırın, ardından Güvenlik ve Gizlilik > Dil seçeneğine tıklayın. Muhtemelen sizde “Cihaz Dili” olarak ayarlıdır. Onu Türkçe yapın ve yine telefonunuzu yeniden başlatın.

Facebook neden otomatik çeviri yapmıyor?​

Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Aşağı inip Ayarlar’a dokunun. Tercihler kısmından Dil ve Bölge’ye dokunun. Otomatik olarak çevrilmesini istemediğin diller’e dokunun.

Messenger gelen yabancı dili nasıl cevrilir?​

Messenger gelen yabancı dili nasıl cevrilir?
Android işletim sistemli cihazlarda dil seçeneğini değiştirmek için ilk önce ayarlar kısmına girmelisiniz. Daha sonra buradan genel yönetim seçeneğini seçmelisiniz. Karşınıza çıkan ekrandan dil ve giriş bölümüne girip, dil seçeneğine tıklamalısınız. Buradan da kullanmak istediğiniz dil seçmeniz yeterli olacaktır.
Messenger gelen yabancı dili nasıl çevrilir?​
Facebook çevirileri kapat ne demek?​
Başka bir dilde yazılmış olan gönderilerin otomatik olarak çevrilmesini durdurmak için:
- Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Aşağı inip Ayarlar’a dokunun.
- Tercihler kısmından Dil ve Bölge’ye dokunun.
- Otomatik olarak çevrilmesini istemediğin diller’e dokunun.

Chat Translator nasıl kullanılır?​

Chat Translator nasıl kullanılır?
1. Adım: Çeviriyi başlatın
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Çeviri uygulamasını açın.
- Dillerinizi seçin. Sol altta ve sağ altta: Gösterilen dillere dokunun. Her birinizin konuştuğu dillere dokunun.
- Görüşme simgesine dokunun.

Facebook otomatik çeviri nasıl yapılır?​

Facebook'un otomatik çeviri özelliğini etkinleştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Facebook ana sayfasında sağ üst köşedeki menü simgesine dokunun.
2. Açılan menüden "Ayarlar ve Gizlilik" seçeneğine tıklayın.
3. "Dil ve Bölge" seçeneğini bulup tıklayın.
4. Çeviriler kısmından gönderilerin çevrileceği dili seçin.

Facebook neden İngilizce oluyor?​

Facebook dil ayarları genellikle cihazınızın diline göre otomatik olarak ayarlanır. Eğer Facebook'un dilinin İngilizce olmasını istemiyorsanız, yukarıdaki adımları takip ederek dil tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Facebook Messenger İngilizce nasıl Türkçe yapabilirim?​

Facebook Messenger dilini Türkçe yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Ayarlar'a gidin.
2. Genel yönetim seçeneğine tıklayın.
3. Dil ve giriş bölümüne girip, kullanmak istediğiniz dili seçin.

Facebook neden Türkçe olmuyor?​

Facebook'un dilinin Türkçe olmamasının sebebi genellikle cihazınızın dil ayarlarıyla ilgilidir. Yine yukarıdaki adımları takip ederek dil tercihlerinizi değiştirebilir ve Facebook'u Türkçe kullanabilirsiniz.

Facebook neden otomatik çeviri yapmıyor?​

Facebook'un otomatik çeviri yapmamasının sebebi tercihlerinizle ilgili olabilir. Bahsettiğim adımları takip ederek otomatik çeviri ayarlarını kontrol edebilir ve istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

Messenger gelen yabancı dili nasıl çevirilir?​

Messenger üzerinde gelen yabancı dili çevirmek için ayarlar kısmından dil tercihlerinizi değiştirmeniz gerekmektedir. Yine yukarıdaki adımları izleyerek dil tercihlerinizi düzenleyebilirsiniz.

Facebook çevirileri kapat ne demek?​
"Facebook çevirileri kapat" seçeneği, başka dildeki gönderilerin otomatik olarak çevrilmemesini sağlar. Bahsettiğim adımları takip ederek istediğiniz dilleri çevirme özelliğini kapatabilirsiniz.

Chat Translator nasıl kullanılır?​

Chat Translator uygulamasını kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Çeviri uygulamasını açın.
2. Konuştuğunuz dilleri seçin.
3. Görüşme simgesine dokunun ve uygulamayı kullanmaya başlayın.

Geri