AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebook neden giris yapamiyorum?

Editör

Yeni Üye

Facebook neden giriş yapamıyorum?​

Facebook uygulamanızdan Facebook hesabınıza giriş yaparken sorun yaşıyorsanız: Facebook uygulamasının en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun veya uygulamayı silin ve tekrar yükleyin. Bir mobil tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin (ör. Safari, Chrome).

Facebook neden hata veriyor?​

Facebook uygulamasının ayarlarından “Ön Belleği Temizle” seçeneği ile uygulama ön belleğini temizleyin. Son olarak cihazınızı yeniden başlatın. Bu sayede sorununuz çözülecektir. Eğer bu işleme rağmen uygulama “Facebook Durduruldu” hatası veriyorsa Facebook uygulamasını telefonunuzdan silerek tekrar yükleyin.

Facebook görüntü işleme hatası nasıl düzeltilir?​

Facebook görüntü işleme hatası nasıl düzeltilir?
Klasik mobil tarayıcı deneyimi
- Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Aşağı inin ve Sorun Bildir’i seçin.
- Sorun yaşadığınız Facebook ürününü seçin.
- Metin kutusuna, sorunla karşılaşmadan önce izlediğiniz adımlar da dahil, sorununuzun açıklamasını yazın.
- Ekran görüntüsü ekleyin (isteğe bağlı).
- Gönder’e dokunun.

Facebook neden yavaş çalışıyor?​

Hem internet servis sağlayıcısının yoğun olması hem de Facebook’a girişlerin bir anda yoğunlaşması Facebook bağlantı yavaşlığına neden olabilir. Çevresel faktörler: Eğer kablosuz internet kullanıyorsanız modem ile aranızdaki mesafenin artması bağlantınızın daha yavaş gerçekleşmesine neden olabilir.

Facebook uygulaması neden açılmıyor?​

Uygulama Hatasından Dolayı Facebook Açılmıyor Problem uygulama hatasından kaynaklanabilir. Yani telefondan Facebook’a bağlanamıyorum sorununun yaşanmasındaki neden, direkt olarak uygulamada bir sorun olması olabilir. Bu durumda yapmanız gereken belli. Uygulamayı yeniden yüklemeyi deneyin.

Facebook hesabım neden kapatıldı?​

Facebook hesabım neden kapatıldı?
Sahte bir ad kullanma. Birisinin kimliğine bürünme. Facebook’ta izin verilmeyen ve Topluluk Standartlarımıza aykırı davranışları devam ettirme. Diğer insanlarla taciz, reklam, tanıtım veya izin verilmeyen başka amaçlarla iletişim kurma.
Face neden açılmıyor?​
Uygulamayı güncelleyin. Facebook uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemeye devam etmeden önce, hem Apple App Store’un hem de Google Play Store’un uygun olup olmadığını kontrol etmeliyiz. yeni bir uygulama güncellemesi bul. En son güncelleme yüklü olmadığı için Facebook’un platformuna erişimi sınırlaması olağan değildir.
Facebook hesabım neden açılmıyor?​
Hesabınızda kayıtlı başka bir e-posta adresini veya cep telefonu numarasını kullanarak Facebook hesabınıza tekrar erişme şansınız olabilir. Daha önce Facebook hesabınıza giriş yapmak için kullandığınız bir bilgisayar veya cep telefonunu kullanarak facebook.com/login/identify adresine gidin ve talimatları izleyin.

Facebook eski sürüm nasıl yüklenir?​

Facebook eski sürüm nasıl yüklenir?
Eski tasarıma dönebilmeniz için sağ üst tarafta bulunan üçgen işaretine tıklayarak Klasik Facebook’a Geçiş Yap seçeneğine tıklayın. Sayfa otomatik olarak yenilenecek ve eski tasarıma kavuşacaksınız.

Facebook neden çöktü?​

Sosyal medya platformu Facebook, dün yaşanan çöküntünün nedenlerine dair açıklama yaptı. Yaşanan kesintiden dolayı özür dileyen Facebook, sorunun veri merkezleri arasındaki ağ trafiğini koordine eden omurga yönlendiricilerindeki yapılandırma değişikliklerinin bu iletişimi kesintiye uğratması olduğunu belirtti.

Facebook hesabım açılmıyor ne yapmalıyım?​

facebook.com/login/identify adresine gidin ve talimatları izleyin. Facebook hesabınıza giriş yapmak için daha önce kullandığınız bir bilgisayarı veya cep telefonunu kullandığınızdan emin olun. Geri almak istediğiniz hesabı aratın. Hesabınızı ad, e-posta adresi veya telefon numarasına göre aratabilirsiniz.

Telefona Facebook neden yüklenmiyor?​

Telefona Facebook neden yüklenmiyor?
Android için Facebook uygulamasının en son sürümünü yüklemede sorun yaşıyorum. Android cihazınızın ayarlarını açın. Bellek ayarlarınızı açın. 100MB’dan daha az boş alanınız kaldıysa, belleği boşaltmak için uygulamaları kaldırıp yeniden indirmeyi deneyebilirsiniz.

Facebook inceleme ne zaman biter?​

Güvenlik kontrolünü tamamladıktan sonra, Facebook hesabınıza giriş yapmadan önce 24 saat beklemeniz gerekir. Bu süre içerisinde hesabınız Facebook’taki arkadaşlarınız tarafından görülebilir ancak siz hesaba erişemezsiniz.

Kapatılan Facebook hesap bulunur mu?​

Eski hesabıma kavuşmanın bir yolu yok mu?” diye düşünüyorsanız Facebook yetkililerine e-posta atabilirsiniz. Bu yöntemi uygunsuz içerik sebebiyle kapatılan Facebook hesabınızı açmak için de kullanabilirsiniz. Facebook yardım merkezi yetkililerine ulaşabileceğiniz e-posta adresleri şu şekildedir:[email protected].

Facebook sayfam açılmıyor ne yapmam lazım?​

Facebook sayfam açılmıyor ne yapmam lazım?
E-posta Unutulan Facebook nasıl bulunur?​
Hesabınızda kayıtlı e-posta, cep telefonu veya kullanıcı adı bilgilerinden birini ya da birkaçını hatırlamıyorsanız; Facebook’un “hesap bul” sayfasından profil bilgilerinizi bulabilirsiniz.
Facebook’a giremiyorum ne yapmam lazım?​

Facebook neden giriş hatası verir?​

Facebook neden giriş hatası verir?

Facebook hesabıma ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor?​

Facebook hesabıma nasıl ulaşabilirim?​

Mobil tarayıcınızda m.facebook.com adresine gidin. Aşağıdakilerden birini girin: E-posta: Facebook hesabınızda kayıtlı herhangi bir e-posta adresini kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Facebook giriş sorunu nasıl çözülür?​

Facebook giriş sorunu nasıl çözülür?

Geri