Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Facebook Messenger Mesaj Nasıl Silinir?

SoruCevap

Yeni Üye
Facebook Messenger’da mesaj nasıl silinir? Facebook Messenger mesaj nasıl silinir? İşte adım adım rehberimiz. Öncelikle, Messenger uygulamasını açın ve sohbeti seçin. Ardından, üç noktalı menü simgesine dokunun ve “Mesajı Sil” seçeneğini seçin. Silmek istediğiniz mesajları seçin ve “Sil” düğmesine basın. Bu kadar basit! Facebook Messenger mesaj nasıl silinir? İşte size hızlı ve kolay bir yöntem. Artık gereksiz veya yanlışlıkla gönderilmiş mesajları silmek çok daha kolay. Unutmayın, Facebook Messenger mesaj nasıl silinir? sorusunun cevabı bu adımlarda saklı. Hemen deneyin ve mesajlarınızı kolayca temizleyin.
İçindekiler

Nasıl Facebook Messenger Mesajları Silinir?​

Facebook Messenger’da mesajları silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak Facebook Messenger uygulamasını açın ve giriş yapın.
2. Adım: Mesajları silmek istediğiniz kişinin sohbet penceresini açın.
3. Adım: Silmek istediğiniz mesajın üzerine basılı tutun. Bu işlemle birlikte mesajın üzerinde bir menü açılacaktır.
4. Adım: Açılan menüden “Sil” seçeneğini seçin.
5. Adım: Silme işlemini onaylamak için “Sil” düğmesine tıklayın.
Bu adımları takip ederek Facebook Messenger’da istediğiniz mesajları silebilirsiniz.

Facebook Messenger’da Tüm Mesajlar Nasıl Silinir?​

Eğer Facebook Messenger’daki tüm mesajları silmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook Messenger uygulamasını açın ve giriş yapın.
2. Adım: Ana sohbet ekranında sağ üst köşede bulunan profil resminize veya adınıza tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
4. Adım: Ayarlar sayfasında “Mesajlar” bölümüne gidin.
5. Adım: “Tüm Mesajları Sil” seçeneğine tıklayın ve silme işlemini onaylayın.
Bu şekilde Facebook Messenger’daki tüm mesajları silebilirsiniz. Ancak dikkatli olun, bu işlem geri alınamaz.

Facebook Messenger’da Yanlışlıkla Silinen Mesajlar Nasıl Geri Alınır?​

Eğer Facebook Messenger’da yanlışlıkla silinen mesajları geri almak istiyorsanız şu adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak Facebook Messenger uygulamasını açın ve giriş yapın.
2. Adım: Ana sohbet ekranında sağ üst köşede bulunan profil resminize veya adınıza tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
4. Adım: Ayarlar sayfasında “Hesap Ayarları” bölümüne gidin.
5. Adım: “Genel” bölümünde “Yanlışlıkla Silinen Mesajları Geri Yükle” seçeneğine tıklayın.
Bu adımları takip ederek Facebook Messenger’da yanlışlıkla silinen mesajları geri alabilirsiniz.

Facebook Messenger’da Mesajları Arşivlemek Ne Anlama Gelir?​

Facebook Messenger’da mesajları arşivlemek, mesajları sohbet kutusundan gizlemek anlamına gelir. Arşivlenen mesajlar, sohbet kutusunda görünmez hale gelir ancak tamamen silinmez. Arşivlenen mesajlar, ilgili kişi size tekrar mesaj attığında veya siz ona mesaj attığınızda tekrar sohbet kutusunda görünür hale gelir.
Arşivlenen mesajları geri getirmek isterseniz, Facebook Messenger ana ekranında yer alan “Ayarlar” bölümünden “Arşivlenenler” seçeneğine tıklayarak arşivlenen mesajlara erişebilirsiniz. Buradan istediğiniz mesajı seçerek tekrar sohbet kutusuna taşıyabilirsiniz.

Facebook Messenger’da Grup Sohbeti Nasıl Oluşturulur?​

Facebook Messenger’da grup sohbeti oluşturmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Facebook Messenger uygulamasını açın ve giriş yapın.
2. Adım: Ana sohbet ekranında sağ üst köşede bulunan “Yeni Mesaj” simgesine tıklayın.
3. Adım: “Yeni Grup” seçeneğine tıklayın.
4. Adım: Gruba eklemek istediğiniz kişileri seçin.
5. Adım: Grubun adını belirleyin ve oluşturduğunuz grup sohbetine başlayın.
Bu adımları izleyerek Facebook Messenger’da grup sohbeti oluşturabilirsiniz. Grup sohbetinde istediğiniz zaman mesajlaşabilir, fotoğraf ve dosya paylaşabilirsiniz.

Facebook Messenger Mesaj Nasıl Silinir?​

Facebook Messenger Mesaj Nasıl Silinir?
Mesajı silmek için mesajı açın ve üstteki seçeneklerden “Sil”e dokunun.
Silinen mesajlar geri alınamaz, dikkatli olun.
Grup sohbetinde mesaj silmek için, mesajı açın ve “Sil”e dokunun.
Mesajı her iki taraftan da silmek için “Tümünü Sil” seçeneğini kullanın.
Facebook Messenger’da mesajlarınızı arayabilir ve filtreleyebilirsiniz.

Mesajı silmek için mesajı açın ve üstteki seçeneklerden “Sil”e dokunun.
Silinen mesajlar geri alınamaz, dikkatli olun.
Grup sohbetinde mesaj silmek için, mesajı açın ve “Sil”e dokunun.
Mesajı her iki taraftan da silmek için “Tümünü Sil” seçeneğini kullanın.
Facebook Messenger’da mesajlarınızı arayabilir ve filtreleyebilirsiniz.

Geri