AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebook iz bırakan kitap sözleri

SoruCevap

Yeni Üye
facebook iz bırakan kitap sözleri
iz bırakan kitap sözleri facebook
facebook iz bırakan kitap cümleleri

facebook izbırakan kitap sözleri

Bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma
çünkü bir yerde
Senin bir gülüşün için yaşayan biri var...

İnsan geride bıraktıklarını özler, sahip olduğundan sıkılır, ulaşamadığına tutulur..
Ve ulaşılmaz olan hep aşk olur ♥

'Allah' diyen hayvanlara rastlıyoruz.
Şaşırmayın ! Ben, 'Seni seviyorum' diyenine bile rastladım.

Cemal Safi

Ardına bakmadan çekip gidenlerin peşine düşmek için yaratılmadık biz.
Bir görünüp bir kaybolmak ayın ve yıldızların işidir.
Sen insansın..
Hatırladın mı?

Tarık Tufan

Şunu kafana sok bir kere, bir kadın aşık olduğu erkekle evlenmez.! Baktı bıçak sırta kemiğe dayandı, geleceği için bir tercih yapması lazım, o zaman tutar iyi baba ve iyi koca olacağını tahmin ettiği, sırtını yaslayabileceği adamı seçer. Anladın mı ?
Yoksa "aşk" dediğin bugün var yarın yok cici bir histen ibaret !

Elif Şafak

Eski sevgilinizi mi özlediniz? Onu arayın.En fazla 5 dk. içinde niye "eski" olduğunu hatırlatacak bir mallık yapacaktır zaten .

DYLAN

"Ne garip.. Kazanmak insanlara yetmiyor. Diğerlerinin kaybettiğini de görmek istiyorlar".

Gore Vidal

Seninle ben bir çaydanlık gibiyiz. Ben üst kısmıyım ,sen alt kısmı ;hani büyüksün ya ! Aramızdaki fark ise şu; Ben sensiz de demlenirim, ama sen bensiz ancak su kaynatırsın .

Küçük İskender

''Kalbinizde olup da hiç kimseye anlatmayı başaramadığınız, dile getirilmesi imkansız bir şey var ya, işte Allah onu biliyor, üzülmeyin.''

Murat Menteş

Herkes herkesi aynı sevemez dostlarım.
"Kimileri gururunun yettiği kadar sever, Kimileri de ömrünün yettiği kadar..."

Charles Bukowski

''Hayat satranç gibidir David," demişti babası.
"Her parçanın kendi işlevi vardır. Bazıları zayıftır, bazıları ise güçlü. Bazıları oyunun başında işe yarar, bazılarıysa sonunda. Ama kazanmak için hepsini kullanmak zorundasın. Aynen hayatta olduğu gibi, satrançta da skor tutulmaz. On parçanı kaybedip, yine de kazanabilirsin oyunu. Satrancın güzelliği budur işte. İşler her an tersine dönebilir. Kazanmak için yapman gereken tek şey tahtanın üzerindeki olası hamleleri ve anlamlarını iyi bilmek ve karşındakinin ne yapacağını kestirebilmek.

Olasılıksız / Adam Fawer

"Dünyanın en büyük cezaevi, cahil insanın kafasının içidir."

Montaigne

"Çocuğa toplumda babasının zenginliklerine göre değil, kendi ruhunun zenginliklerine göre bir yer verilmelidir."

Planton - Montaigne Denemeler

Geri