AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebook İngilizce Oldu Nasıl Türkçe Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Facebook İngilizce Oldu Nasıl Türkçe Yapılır? Facebook hesabınızın dilini Türkçe’ye nasıl çevirebilirsiniz? Facebook dil ayarlarına girerek hesap ayarları bölümünden dil seçeneğini değiştirebilirsiniz. Facebook’un dil seçenekleri arasında Türkçe seçeneği bulunmaktadır. Dil ayarlarını değiştirdikten sonra Facebook’un tüm içeriği Türkçe olarak görüntülenecektir. Bu sayede daha rahat bir şekilde Facebook’u kullanabilirsiniz. Facebook dil ayarlarını istediğiniz zaman tekrar değiştirebilirsiniz. Türkçe dil seçeneği dışında farklı diller de mevcuttur. Facebook dil ayarlarınızı kişisel tercihinize göre düzenleyebilirsiniz.
İçindekiler

Facebook, kullanıcılarına İngilizce veya başka bir dilde kullanma seçeneği sunar. Ancak, Facebook’un dilini Türkçe’ye çevirmek isterseniz aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Sağ üst köşede bulunan ok simgesine tıklayın ve açılır menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
3. Adım: Sol tarafta bulunan menüden “Dil ve Bölge” seçeneğini seçin.
4. Adım: “Dil” bölümünde, “Dili Düzenle” seçeneğine tıklayın.
5. Adım: Açılan listeden “Türkçe” seçeneğini bulun ve yanındaki “Düzenle” düğmesine tıklayın.
6. Adım: “Dili Kaydet” düğmesine tıklayarak değişiklikleri uygulayın.
Bu adımları takip ederek Facebook dilini İngilizce’den Türkçe’ye çevirebilirsiniz. Artık Facebook’u Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Facebook Dil Nasıl Değiştirilir?

Eğer Facebook dilini değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın.
2. Adım: Sağ üst köşede bulunan ok simgesine tıklayın ve açılır menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
5. Adım: Açılan listeden istediğiniz dili seçin ve yanındaki “Düzenle” düğmesine tıklayın.
Bu adımları takip ederek Facebook dilini istediğiniz dile değiştirebilirsiniz. Facebook’u kullanırken tercih ettiğiniz dili seçebilirsiniz.

Facebook Dil Ayarları Nasıl Yapılır?

Facebook dil ayarlarını değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Facebook hesabınıza giriş yapın.
5. Adım: Açılan listeden istediğiniz dili seçin ve yanındaki “Düzenle” düğmesine tıklayın.
Bu adımları takip ederek Facebook dil ayarlarını istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Facebook’u kullanırken tercih ettiğiniz dil ayarlarını yapabilirsiniz.

Facebook dil ayarlarından Türkçe seçeneğini seçmelisiniz.
Facebook ana sayfasının sağ üst köşesindeki oku tıklayarak “Ayarlar” menüsüne gidin.
“Dil ve Giriş” seçeneğini seçin.
“Dil” bölümünde “Dili Değiştir” butonuna tıklayın.
Açılan listeden “Türkçe” seçeneğini seçin ve kaydedin.

Facebook dil ayarlarından Türkçe seçeneğini seçmelisiniz.
Facebook ana sayfasının sağ üst köşesindeki oku tıklayarak “Ayarlar” menüsüne gidin.
“Dil ve Giriş” seçeneğini seçin.
“Dil” bölümünde “Dili Değiştir” butonuna tıklayın.
Açılan listeden “Türkçe” seçeneğini seçin ve kaydedin.

Geri