Facebook hesabimi sildim nasil geri alabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Facebook hesabımı sildim nasıl geri alabilirim?​

Facebook Yardım Merkezi Üzerinden Hesap Açma Talebi
- Facebook yardım paneli üzerindeki bu form ile yetkililere ulaşıp hesabınızı yeniden aktifleştirebilirsiniz.
- Siz formu gönderdikten sonra Facebook yetkilileri hesabınızı inceleyecek ve paylaşımlarınız doğrultusunda karar verecektir.

Facebook Hesabı sildikten sonra tekrar açılır mı?​

Ancak hesabını kalıcı olarak silmekten vazgeçen kişi kapatma işleminin ardından 30 gün içerisinde hesabını tekrar aktif hale getirebilmektedir. Facebook hesabı silinmesinin ardından 30 gün içerisinde tekrar açılırsa, bu aşamada hesabı silme işleminin iptal edilip edilmediği kullanıcıya tekrar sorulur.
Kapatılan Facebook geri açılır mı?
Hesabınızın yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorsanız lütfen bu formu kullanarak inceleme talebinde bulunun. Bazı durumlarda hesabınızı kapatmadan önce uyarıda bulunmayabileceğimizi aklınızda bulundurun. Ayrıca, ağır ihlaller nedeniyle kapatılan hesapları yeniden açmamız mümkün değildir.
Eski bir Facebook hesabı nasıl bulunur?
Giriş yapamadığım eski bir Facebook hesabını nasıl geri alırım?
- Geri almak istediğiniz hesabın profiline gidin.
- simgesine dokunun ve Destek Bul veya Profili Şikayet Et’i seçin.
- Başka Bir Şey’i seçin ve İleri’ye dokunun.
- Bu hesabı geri al’a dokunun ve adımları izleyin.

Facebook hesabım neden kapatıldı?​

Sahte bir ad kullanma. Birisinin kimliğine bürünme. Facebook’ta izin verilmeyen ve Topluluk Standartlarımıza aykırı davranışları devam ettirme. Diğer insanlarla taciz, reklam, tanıtım veya izin verilmeyen başka amaçlarla iletişim kurma.

Facebook e-posta adresi nerede yazar?​

Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Aşağı inip Ayarlar’a dokunun. Hesap Ayarları kısmında, Kişisel Bilgiler’e ve ardından İletişim Bilgileri’ne dokunun. E-posta Adresi Ekle’ye dokunun ve e-posta adresinizi girin. Facebook şifrenizi tekrar girmeniz istenebilir.
Girilmeyen Facebook hesabı nasıl kapatilir?
-Ayarlar’a ve ardından sol sütundaki Facebook Bilgilerin’e tıklayın. -Dondurma ve Silme’ye tıklayın. -Hesabı Sil’i seçin ve ardından Hesabı Silme İşlemine Devam Et’e tıklayın. -Şifrenizi girin, Devam’a ve ardından Hesabı Sil’e tıklayın.

Geri