AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebook Hesabımı Nasıl Geri Alabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Facebook hesabınızı kaybettiyseniz, Facebook Hesabımı Nasıl Geri Alabilirim? sorusunun cevabını arıyorsunuz demektir. İlk olarak, Facebook’un resmi web sitesine gidin ve “hesabımı kurtar” seçeneğini arayın. Ardından, kullanıcı adınızı ve şifrenizi doğru bir şekilde girin. Eğer giriş yapamazsanız, “şifremi unuttum” seçeneğini kullanarak şifrenizi sıfırlayın. Eğer hesabınız çalındıysa, Facebook destek ekibiyle iletişime geçin ve durumu bildirin. İlgili belgeleri ve kanıtları sağlamayı unutmayın. Hesabınızın geri alınması biraz zaman alabilir, sabırlı olun. Ayrıca, güvenlik önlemleri alarak hesabınızı korumaya devam edin.
İçindekiler

Facebook Hesabımı Nasıl Geri Alabilirim?​

Facebook hesabınızı geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Şifrenizi Sıfırlayın​

Facebook hesabınıza giriş yapamıyorsanız, şifrenizi sıfırlamanız gerekmektedir. Şifrenizi sıfırlamak için “Şifreni mi unuttun?” seçeneğini tıklayarak e-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin. Daha sonra size bir şifre sıfırlama bağlantısı gönderilecektir. Bu bağlantıyı kullanarak yeni bir şifre belirleyebilirsiniz.

2. Güvenilir Kişiyi Kullanın​

Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız ve şifrenizi sıfırlayamıyorsanız, Facebook’un “Güvenilir Kişiyi Kullan” özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde hesabınıza erişim sağlamak için güvenilir bir kişi seçebilirsiniz. Seçtiğiniz kişi size bir kod gönderecek ve bu kodu kullanarak hesabınızı geri alabilirsiniz.

3. Kimlik Doğrulama​

Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Facebook’un kimlik doğrulama sürecini kullanabilirsiniz. Kimlik doğrulama için Facebook’a kimlik belgenizi (nüfus cüzdanı, ehliyet vb.) göndermeniz gerekmektedir. Facebook ekibi belgenizi inceleyecek ve hesabınızı geri almanıza yardımcı olacaktır.

4. Hesabınızı Hacklendiyse​

Eğer hesabınız başka bir kişi tarafından hacklendi ise, Facebook hesabınızı geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
– Şifrenizi sıfırlayın ve güçlü bir şifre belirleyin.
– Hesabınızda bulunan ve size ait olmayan tüm uygulamaları ve oyunları kaldırın.
– Güvenlik ayarlarınızı kontrol edin ve gerektiğinde güncelleyin.
– Facebook hesabınızı tekrar kontrol edin ve herhangi bir şüpheli aktiviteyi bildirin.

5. Facebook Destek Ekibiyle İletişime Geçin​

Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Facebook destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Facebook’un “Yardım Merkezi” sayfasından veya sosyal medya platformlarından destek talebinde bulunabilirsiniz. Destek ekibi size hesabınızı geri almanız konusunda yardımcı olacaktır.
Unutmayın, Facebook hesabınızı geri almak için doğru ve güncel bilgileri kullanmanız önemlidir. Ayrıca hesabınızın güvenliği için güçlü bir şifre kullanmanız ve güvenlik ayarlarınızı düzenli olarak kontrol etmeniz önemlidir.

Facebook Hesabımı Nasıl Geri Alabilirim?​

1. Şifrenizi unuttuysanız, “Şifremi Unuttum” seçeneğiyle geri alabilirsiniz.
2. Hesabınızı kapatmadan önce, verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
3. Hesabınızı geri almak için destek formunu doldurmanız gerekebilir.
4. E-posta adresinizi ve telefon numaranızı güncel tutun.
5. Hesabınızı kurtarmak için doğru bilgileri sağlamak önemlidir.

6. Güvenilir cihazlarda oturum açarak hesabınızı koruyun.
7. İki faktörlü kimlik doğrulama kullanarak hesabınızı güvende tutun.
8. Hesabınızı kurtarmak için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.
9. Hesabınızı kapatmadan önce tüm bağlantıları kesmeyi unutmayın.
10. Facebook yardım merkezindeki rehberleri dikkatlice takip edin.

Geri