AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Facebook Hesabımı Dondurdum Tekrar Nasıl Açabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Facebook Hesabımı Dondurdum Tekrar Nasıl Açabilirim? sorusuna cevap arıyorsanız endişelenmeyin. Facebook hesabınızı yeniden aktifleştirmeniz için bazı adımlar izlemeniz gerekmektedir. İlk olarak, hesabınızı dondurduğunuz hesap ayarlarına gidin ve hesabınızı yeniden etkinleştirmek için gerekli adımları takip edin. Eğer bu adımları bilmiyorsanız, Facebook’un resmi yardım sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Hesabınızı güvende tutmak için güçlü bir şifre seçmeyi unutmayın ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirin. Bu şekilde hesabınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz. Unutmayın, Facebook hesabınızı dondurduktan sonra tekrar açmak mümkündür.
İçindekiler

Facebook Hesabımı Dondurdum Tekrar Nasıl Açabilirim?​

Facebook hesabınızı dondurduysanız ve tekrar açmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Giriş Yapın: Facebook hesabınızı açmak için kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın.
2. Hesabınızı Kapatın: Sağ üst köşede bulunan ok simgesini tıklayın ve “Ayarlar” seçeneğini seçin.
3. Genel Hesap Ayarları: Sol menüden “Genel” sekmesini seçin ve “Hesap Ayarları”na tıklayın.
4. Hesabı Dondur: “Hesabı Dondur” seçeneğine tıklayın ve gerekli bilgileri doldurun.
5. Hesabı Açma İsteği: Hesabınızı dondurduğunuzda, hesabınızın otomatik olarak kapatılacağı belirtilir. Bunun için 30 gün beklemeniz gerekmektedir.
6. Giriş Yapın: 30 günün sonunda tekrar Facebook’a giriş yapın.
7. Etkinleştirme İsteği: Hesabınızı tekrar etkinleştirmek için size bir etkinleştirme isteği gönderilecektir. Bu isteği onaylayın.
8. Güvenlik Kontrolü: Hesabınızı açtıktan sonra, Facebook güvenlik kontrolü yapabilir. Kimlik doğrulama veya başka bir güvenlik adımı gerektirebilir.
9. Hesabınızı Korumak İçin Önlemler: Hesabınızı güvende tutmak için güçlü bir şifre kullanın ve iki faktörlü kimlik doğrulama özelliğini etkinleştirin.
10. İletişim Bilgilerini Güncelleyin: Hesabınızı daha da güvence altına almak için iletişim bilgilerinizi güncelleyin.
11. Arkadaşlık İsteklerini Kontrol Edin: Hesabınızı tekrar aktif hale getirdikten sonra, arkadaşlık isteklerini kontrol edin ve istekleri kabul veya reddedin.
12. Gizlilik Ayarlarınızı Kontrol Edin: Hesabınızın gizlilik ayarlarını kontrol edin ve istediğiniz düzeyde paylaşım yapın.
13. Şüpheli Etkinlikleri İzleyin: Hesabınızın şüpheli etkinliklerini izleyin ve gerektiğinde hemen bildirin.
14. Şifrenizi Düzenli Aralıklarla Değiştirin: Şifrenizi düzenli aralıklarla değiştirerek hesabınızın güvenliğini artırabilirsiniz.
15. Hesap Güvenliği İpuçları: Facebook’un hesap güvenliği ipuçlarını takip edin ve hesabınızı daha güvende tutun.
16. Yardım ve Destek Alın: Herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, Facebook’un yardım ve destek bölümünden yardım alabilirsiniz.
17. İşlemlerinizi Takip Edin: Hesabınızı tekrar açtıktan sonra, yapılan işlemleri takip edin ve izinsiz bir faaliyet olduğunda hemen bildirin.
18. Hesabınızı Silme Seçeneği: Hesabınızı tekrar açtıktan sonra, hesabınızı silme seçeneğini de değerlendirebilirsiniz.
19. Sosyal Medya Güvenliği: Facebook hesabınızı tekrar açtıktan sonra, sosyal medya güvenliği konusunda dikkatli olun ve kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçının.

Facebook Hesabımı Dondurdum Tekrar Nasıl Açabilirim?​

Hesabınızı açmak için giriş yaparak dondurmayı kaldırabilirsiniz.
Açma işlemi için hesabınızı doğrulamanız gerekebilir.
Unuttuğunuz şifreyi sıfırlayarak hesabınızı tekrar kullanabilirsiniz.
Hesabınızı dondurmadan önceki şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Açma işlemi için telefon numarası veya e-posta doğrulaması yapmanız gerekebilir.

Hesabınızı açmak için giriş yaparak dondurmayı kaldırabilirsiniz.
Açma işlemi için hesabınızı doğrulamanız gerekebilir.
Unuttuğunuz şifreyi sıfırlayarak hesabınızı tekrar kullanabilirsiniz.
Hesabınızı dondurmadan önceki şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Açma işlemi için telefon numarası veya e-posta doğrulaması yapmanız gerekebilir.

Geri