AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Facebook engelleme kac gun surer?

Editör

Yeni Üye

Facebook engelleme kaç gün sürer?​

Facebook erişim kısıtlaması sorunu çözmenin en kesin yolu beklemektir. Net bir süre olmamakla birlikte genellikle 24 saat içerisinde sorunun ortadan kalktığı görülür.

Messenger’da engelleyen kişinin profili görünür mü?​

Messenger’da engelleyen kişinin profili görünür mü?
Peki, Facebook Messenger’da Engellendiğimi Nasıl Anlarım? Kullanıcılar Messenger uygulaması özelinde de karşı tarafı engelleyebilir. Bu durumda sizi engelleyen kişinin profilini görüntülemeye devam edebilirsiniz ancak attığınız mesajlar iletilmez ve dolayısıyla karşı taraftan bir dönüş alamazsınız.

Facebookta beni engelleyen kişi beni görebilir mi?​

Facebookta beni engelleyen kişi beni görebilir mi?
Engellendiyseniz, arkadaşınız sonuçlar arasında görünmeyecek. Ancak sadece arkadaş listesinden çıkarıldıysanız, profili kısmen de olsa (gizlilik ayarlarına göre) görebileceksiniz. Bunun ardından sizi engellediğini düşündüğünüz kişiyle ortak bir arkadaşınızın profiline gidin.

Facebookta engellenen kişi neleri görebilir?​

Facebook’ta birisini engelledikten sonra o kişiyle ilgili herhangi bir şey görebilir miyim?
- Mesajlar: Engellediğiniz kişiyle mesaj geçmişiniz gelen kutunuzda kalır.
- Ortak arkadaş içerikleri: Engellediğiniz kişi hakkındaki içerikleri ortak arkadaşlarınız aracılığıyla görme ihtimaliniz vardır.

Facebookta engeli nasıl kaldırılır?​

Facebookta engeli nasıl kaldırılır?
Ayarlar ve Gizlilik’i seçin ve sonra Ayarlar’a tıklayın. Ayarlarınızın sol sütununda Engelleme’ye tıklayın. Kullanıcıları Engelle kısmında engellediğiniz kişilerin listesini görürsünüz. Engellemesini kaldırmak istediğiniz kişinin adının yanındaki Engellemeyi Kaldır’a tıklayın.

Facebook’ta engelli olduğunu nasıl anlarım?​

Facebook’ta engelli olduğunu nasıl anlarım?
Bir kez de hesabınızdan çıkış yaparak aynı kişiyi aratın. Eğer bu şekilde arattığınız ismi görebiliyorsanız kesinlikle engellenmişsiniz demektir. Ancak Facebook hesabınızdan çıkış yaparak yaptığınız aramada da ilgili kişiyi bulamıyorsanız bu durumda o kişi gizlilik ayarlarını değiştirmiş ya da hesabını silmiş olabilir.

Messenger’da birini engelleyince ne olur?​

Messenger veya Facebook Sohbet’te sizinle iletişim kuramaz. Engellediğiniz Facebook profilinden veya Instagram hesabından gelen mesaj veya aramaları alamazsınız. Messenger’ınızdan veya Facebook profilinizden kendisinin Facebook profiline veya Instagram hesabına gelen mesajları ya da aramaları alamaz.

Beni engelleyen kişi benim profilimi görebilir mi?​

Beni engelleyen kişi benim profilimi görebilir mi?
Profil fotoğrafınızda yapılan değişiklikler engellediğiniz kişilere görünmeyecektir. Birini engellemek, bu kişiyi sizin kişiler listenizden ya da sizi, kişinizin kişiler listesinden çıkartmaz. Bir kişiyi silmek için, kişiyi telefonunuzun adres defterinden silmeniz gerekir.

Engeli kaldırınca karşı taraf anlar mi?​

Engeli kaldırınca karşı taraf anlar mi?
Instagram’de birini engelleyip engelini hızlıca kaldırınca karşı taraf bunu anlayamaz.

Instagramda birini engelleyince o kişi engellendiğini anlayabilir mi?​

Kişinin sizi engellediğini öğrenmek için hesaba giriş yapıldıktan sonra kendi isimleri ile arama yapılır. Eğer hesap görünmüyor ise bu engellendiğinizi gösterebilir. Ayrıca kendi hesabınız dışında başka bir hesaptan da kullanıcının arkadaşları arasında arama yapılabilir.

Facede biri beni engelledi engeli nasıl kaldırabilirim?​

Facede biri beni engelledi engeli nasıl kaldırabilirim?
Messenger’da bir kişinin engellemesini nasıl kaldırırım?
- Sohbetler kısmında sol üstteki profil resminize dokunun.
- Menüde Gizlilik’e dokunun.
- Engellenen Hesaplar’a dokunun.
- Engellemesini kaldırmak istediğiniz kişinin adına dokunun.
- Mesajların ve Aramaların Engellemesini Kaldır’a dokunun.

Facebook'ta engelleme konusunda bazı detayları paylaşarak sorularınızı cevaplamak isterim:

1. **Facebook Engelleme Süresi**: Facebook'ta birini engellediğinizde veya engellendiğinizde belirli bir süre boyunca erişim kısıtlaması olabilir. Ancak genel olarak bu engelleme durumları kısa süreler içerisinde çözüme kavuşturulmaktadır. En kesin ve etkili yöntem beklemektir. Net bir süre vermek zor olsa da genellikle 24 saat içinde sorunun çözüldüğü görülmektedir.

2. **Messenger Engelleme Durumu**: Facebook Messenger'da birini engellediğinizde, o kişi sizi engellediyse profili sizin için görünmez hale gelir. Mesaj gönderdiğinizde iletilmez ve karşı taraftan dönüş alamazsınız. Ancak kişi sizi engellemediyse, Messenger'da iletişiminiz devam eder ve profilini görebilirsiniz.

3. **Facebook'ta Engellenen Kişi Neleri Görebilir?**: Bir kişiyi Facebook'ta engellediğinizde, o kişiyle mesaj geçmişiniz gelen kutunuzda saklanmaya devam eder. Ancak o kişinin profili ve paylaşımları sizin için görünmez olur. Ortak arkadaşlar aracılığıyla o kişi hakkında bilgi alabilirsiniz.

4. **Engelin Kaldırılması**: Facebook'ta engellediğiniz kişileri tekrar etkileşime açmak isterseniz, Ayarlar ve Gizlilik bölümünden Engelleme kısmına giderek ilgili kişinin engellemesini kaldırabilirsiniz. Böylece tekrar iletişime geçebilirsiniz.

5. **Engel Nasıl Anlaşılır?**: Birini Facebook'ta engellediğinizde, o kişinin profilini göremeyebilirsiniz. Bu durumu test etmek için çıkış yaparak o kişiyi aratmak veya başka bir hesaptan aratmak faydalı olabilir.

Facebook'ta ve Messenger'da engelleme konusu her iki tarafı da etkileyen ve iletişimi kısıtlayan bir durumdur. Ancak doğru adımları takip ederek sorunları çözebilir ve karşılıklı iletişimi sağlayabilirsiniz. Umarım verdiğim bilgiler işinize yarar. Başka sorularınız varsa da sormaktan çekinmeyin!

Geri