- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Face şifremi unuttum nasıl alabilirim?
Şifrenizi hatırlamıyorsanız “Şifreni mi unuttun?” seçeneğine tıklayın.- Şifreyi yenilemek için Facebook tarafından bir kod gönderilir. Bu kodu alabilmek için hesabınızla eşleşen telefon numaranızı veya e-posta adresini seçin.
- “Kodu gönder” dedikten sonra sayfanın sağ altında bulunan “devam” tuşuna basın.
Şifremi nasıl öğrenebilirim?
Kayıtlı şifrelerinizi kontrol etmek için:- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- Diğer Ayarlar’a dokunun.
- Şifreler Şifreleri kontrol et’e dokunun.
Facebook e-posta nasıl bulunur?
Facebook e-posta nasıl bulunur?4. Facebook arkadaşlarınızın birinden profilinizi görüntüleyip, hesabınızda kayıtlı e-posta adresini size göndermesini isteyin. * Bunu yapmak için, arkadaşınızdan Profil sayfanızdaki “Bilgiler” sekmesinden “İletişim Bilgileri” kısmına bakmasını isteyin.
E-posta ve şifresi unutulan Facebook nasıl kapatılır?
T.C kimlik belgeniz ya da ehliyetinizi gönderebilirsiniz. Kimlik üzerinde fotoğrafınız, isim soyisim ve doğum tarihinin gözükmesi yeterlidir. Kimlik numaranız ve gözükmesini istemediğiniz diğer bilgileri üzerine bir kağıt koyarak kapatabilirsiniz.Facebook şifremi unuttum ve Hotmail şifremi bilmiyorum ne yapmalıyım?
FACEBOOK ŞİFREMİ UNUTTUM, NE YAPMAM GEREK? Facebook şifrenizi unuttuysanız ve hesaba erişim sağlayamıyorsanız, öncelikle Facebook uygulamasına ya da Facebook giriş sayfasına gidin ve şifremi unuttum seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada şifre yenileme için bazı yönlendirmeler bulunacaktır.E devlet şifresi nasıl öğrenilir?
E devlet şifresi nasıl öğrenilir?Şifrenizi mi unuttunuz?
- Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr’ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT’ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.
- Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.
Facebook’un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Aşağı inip Ayarlar’a dokunun. Hesap Ayarları kısmında, Kişisel Bilgiler’e ve ardından İletişim Bilgileri’ne dokunun. E-posta Adresi Ekle’ye dokunun ve e-posta adresinizi girin. Facebook şifrenizi tekrar girmeniz istenebilir.