- Konu Yazar
Fabrika ingilizce nasıl yazılır?
“fabrika” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 24 sonuçÖnceden ne demek?
Önceden kelimesi Türkçe’de “Başlarken, başlangıçta, daha önce, evvelce.” anlamına gelir.Ingilizce Multeci ne demek?
“mülteci” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 11 sonuç refugee i. fugitive i. expatriate i.
Uzaktan eğitim ingilizce anlamı nedir?
“uzaktan eğitim” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 6 sonuçDaha önce Önceden ne demek?
Başlarken, başlangıçta, daha önce, evvelce. Ibtidâen.Uzaktan eğitim de hangi bölümler var?
10 maddede uzaktan eğitimle ikinci üniversite okuyabileceğiniz keyifli bölümler
DEJA VU’NUN NEDENLERİ Dejavunun bilimsel açıklamasında; Beynin sağ lobu ile sol lobunun milisaniyeden daha küçük bir zaman farkı ile çalışması, bir taraf diğer taraftan önce algıladığı için, geç algılayan taraf bu olayı daha önce yaşamış gibi olur. Sinir aksonlarındaki minik bir sapmadan kaynaklanır.
Deja vu, yaşanılan bir olayı daha önceden yaşamışlık veya görülen bir yeri daha önceden görmüş olma duygusudur. Kısacası bir ânı daha önceden yaşamışlık hâlidir. Yaşanılan bir olayı daha önceden yaşamış veya görülen bir yeri daha önceden görmüş olma duygusu pek çok kişide zaman zaman yaşanmaktadır.