AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Faaliyet raporu neleri icerir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Faaliyet raporu neleri içerir?​

Faaliyet Raporları Nasıl Yazılır?
Yıl sonu raporu nedir?
Yıllık faaliyet raporu, şirketin, o yıla ait faaliyetlerinin akışı ile her yönüyle finansal durumunu, doğru, eksiksiz, dolambaçsız, gerçeğe uygun ve dürüst bir şekilde yansıtır. Bu raporda finansal durum, finansal tablolara göre değerlendirilir.
Yıl sonu değerlendirme raporu nasıl hazırlanır?
Öncelikle hazırlanan rapor içerisinde mutlaka iş yerinin unvanı, SGK sicil numarası, adresi, telefonu ve iş kolu numarası olmalıdır. Rapor içerisinde, iş yeri toplam çalışan sayısı ve bu kişilerin kaç erkek, kaç kadın veya kaç adet çocuk çalışan oldukları, raporun ilk sayfasında yer almalıdır.

Aylık Faaliyet raporu Nedir?​

Aylık faaliyet ve iç tetkik raporu; tesislerin çevre ile ilgili olarak genel durumunu gösteren ve değerlendirmelerin yapıldığı çalışmaları ifade eder.
Faaliyet Planı Nasıl Hazırlanır?
ADIM Özet Finansal Bilgiler
- Finansal durum ile ilgili olarak yönetim organının analizi ve değerlendirmesi.
- Geçmiş yıllarla karşılaştırmalı analiz (Satış, Karlılık, Borç/Özkaynak vb.)
- Sermayenin karşılıksız kalıp kalmadığına veya borca batık olup olmadığına ilişkin tespit ve yönetim organı değerlendirmeleri.
Yıllık değerlendirme raporu ne zaman hazırlanır?
Tüm bunlar ile beraber 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde yasal olarak da iş yerinin hizmet aldığı iş güvenliği uzmanları ve işyeri hekimleri her yılın sonunda yıl boyunca hizmet sağladıkları işyerleri için İSG Yıllık Değerlendirme Raporu hazırlama zorunluluğundadır.

Geri