- Konu Yazar
- #1
Ezme Tanımı İçin Malzemeler
3 adet domates
1 adet salatalık
3-4 adet sivri biber
1 adet acı biber
1 diş sarımsak
Bir tutam maydanoz
1 yemek kaşığı tuz, sumak, toz nane
4-5 dilim ekmek
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 yemek kaşığı sirke
1 yemek kaşığı biber salçası
1 adet soğan
1 yemek kaşığı bul biber
Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Domates, salatalığı, biberleri, soğanları sarımsağı, acı biber, ve maydanozu robottan geçirelim.
Üzerine tuz, bul biber, sirke, nar ekşisi, sumak, toz nane ve salçayı ekleyip karıştıralım.
Ezmeyi ekmeklerin üzerlerine sürüp servis yapın. Afiyet olsun….
Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet domates
1 adet salatalık
3-4 adet sivri biber
1 adet acı biber
1 diş sarımsak
Bir tutam maydanoz
1 yemek kaşığı tuz, sumak, toz nane
4-5 dilim ekmek
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 yemek kaşığı sirke
1 yemek kaşığı biber salçası
1 adet soğan
1 yemek kaşığı bul biber
Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Domates, salatalığı, biberleri, soğanları sarımsağı, acı biber, ve maydanozu robottan geçirelim.
Üzerine tuz, bul biber, sirke, nar ekşisi, sumak, toz nane ve salçayı ekleyip karıştıralım.
Ezmeyi ekmeklerin üzerlerine sürüp servis yapın. Afiyet olsun….
Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı