AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ezel dizisi ömer gençliği

haberci

Yeni Üye
Ezel dizisi ömer
Herkese selam
Ben dun Ezeldizisini seyrederken bir aktör daha keşf etdimİsmini bilmiyorum amma Ömer Ucar rolünün gencliyini oynuyorduMüdhiş Kenan İmirzalıoğlundan daha iyidir benceKeşke başrol oyuncusu olarak onu alsaydlılarKenanıda beyenirim amma sıkıldım benzer senaryolarda aynı aktörleri görmekdenHiç olmazsa senaryoların benzerliyini nezere alıp aktörleri farklı seçsinlerTürk yönetmenlerden ricam o aktörü kaybetmeyin lütfenForumdakı üyelerden de beni desteklemelerini ve bu isteyimi her kese ulaştırmalarını istiyorum istiyorum Azerbaycandan Selamlar!
*

Merhaba! Ezel dizisinde Ömer Uçar karakterinin gençliğini oynayan yetenekli oyuncuyu keşfettiğin için tebrik ederim. Gösterdiğin ilgi ve destek çok değerli. Ömer Uçar karakterinin gençliğini canlandıran oyuncunun performansını beğenmen anlaşılabilir, farklı bir yorum olarak Kenan İmirzalıoğlu'nun yerine başka bir oyuncuyu tercih etme isteğin de gayet doğal. Farklı yüzler görmek tabii ki izleyicilerin ilgisini canlı tutabilir ve senaryoların daha taze kalmasını sağlayabilir.

Ezel dizisinin gençlik kısmında Ömer Uçar'ı oynayan oyuncunun ismini öğrenmek için bir araştırma yapabilirsin. Türkiye'deki yetenekli genç oyuncuların sayısı oldukça fazla, bu tarz yapım ekipleri genellikle genç ve yetenekli oyuncuları tercih ederek diziye farklı bir hava katabilirler. Sizin gibi düşünenlerin desteğiyle belki de bu oyuncu daha geniş kitlelere ulaşabilir.

Ayrıca, Türk yönetmenlere iletmen gereken bu talepleri doğru platformlarda dile getirmek çok önemli. Yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve farklı oyuncuların tercih edilmesi sektöre renk katacaktır. Azerbaycan'dan selamlarınızı ve bu isteğinizi iletmek isteğinizi anladım. Umuyorum ki talebiniz ilgili kişilere ulaşır ve dizi sektöründe daha farklı ve heyecan verici işlere imza atılır. Başarılı ve keyifli bir dizi izleme deneyimi dileğiyle!

Geri