AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eyvah Kizim Buyudu kac bolum surdu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Eyvah Kızım Büyüdü kaç bölüm sürdü?​

Eyvah Kızım Büyüdü, senaryosu Tayfun Güneyer tarafından yazılmış ve üç ayrı yönetmen tarafından yönetilmiş, ANS yapımı, Kanal D’de yayımlanan Türk televizyon dizisidir. 2 sezondan oluşan dizi, 34. bölümü ile sona erdi. Bu dizi Eyvah Babam’ın devamı niteliğinde çekildi.

Eyvah Kızım Büyüdü Ece kim?​

26 Mayıs 1983 tarihinde dünyaya gelen Yıldız Asyalı aslen İstanbulludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu Asyalı’nın müziğe karşı ilgisi küçük yaşlarda başladı, o yüzden daha çok küçük yaşlarda şarkı söylemeye başlamıştır ve beş yaşında piyano çalmayı öğrenmiştir.

Eyvah Kızım Büyüdü ne zaman?​

Eyvah Kızım Büyüdü ne zaman?
Eyvah Kızım Büyüdü – Dizi 2000 – Beyazperde.com.

Eyvah Babam kac bolum?​

Eyvah Babam kac bolum?
Eyvah Babam, Kanal D tarafından Doku Film’e yaptırılan, yönetmenliğini ve senaristliğini Ünal Küpeli’nin üstlendiği, 39 bölüm süren Türk televizyon dizisidir. Son 5 bölümün yönetmenliğini Ünal Küpeli ve Cemal Kavrar birlikte üstlenmiştir.

Arda Kural kime aşıktı?​

Arda Kural, geçtiğimiz akşam eski sevgilisi Yıldız Asyalı’yı sahne aldığı mekanda dinlemeye gitmişti. 24 yıl sonra görüşen ikili bugün 2. Sayfa’da karşı karşıya geldi. Yaşadıkları aşkı anlatan eski sevgililerin peş peşe gelen itirafları programa damga vurdu. Programa önce Yıldız Asyalı konuk oldu.

Yıldız Asyalı Arda Kural için ne dedi?​

Demek ki ben de sana acı çektirdim” ifadelerini kullandı. Yıldız Asyalı ve Arda Kural, yıllarca yaşadıklarından dolayı bir daha bir araya gelemeyeceklerini söyledi. Canlı yayında espri yapan Asyalı, “Arda beni düğününe çağırsın ben de keman çalayım. Ama benim için bütçe önemli tabii” dedi.

Yıldız Asyalı kocası kim?​

Yıldız Asyalı kocası kim?
Emre VatanseverYıldız Asyalı / Koca (e. 2015–2017)

Asyalı Kimdir?​

Asyalı Kimdir?
Yıldız Asyalı, 17 Eylül 1980 tarihinde dünyaya geldi. Yıldız Asyalı’nin müziğe karşı ilgisi küçük yaşlarda başladı, o yüzden daha çok küçük yaşlarda şarkı söylemeye başladı ve beş yaşında piyano çalmayı öğrendi. Solist olarak İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu’nda görev aldı.

Eyvah Babam dizisi ne zaman çekildi?​

Eyvah Babam – Dizi 1998 – Beyazperde.com.

Eyvah Kızım Büyüdü adlı dizinin toplamda 34 bölüm sürdüğünü belirtmişsiniz. Bu dizi 2 sezondan oluşmuş ve final yapmıştır. Dizi, Eyvah Babam'ın devamı niteliğinde çekilmiştir.

Ece karakterini canlandıran Yıldız Asyalı ise 26 Mayıs 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Asyalı'nın müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlamıştır. Beş yaşında piyano çalmayı öğrenmiş ve müzikle olan bağıyla dikkat çekmiştir.

Eyvah Kızım Büyüdü dizisinin ne zaman çekildiği hakkında size net bir bilgi veremiyorum, çünkü verdiğiniz bilgiler karışık ve tutarsız görünüyor. Eğer dizi hakkında doğru bir bilgiye ulaşmak isterseniz, ilgili kaynaklardan yararlanmanızı öneririm.

Eyvah Babam dizisi ise Kanal D tarafından Doku Film'e yaptırılmış ve 39 bölüm süren bir Türk televizyon dizisidir. Dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Ünal Küpeli üstlenmiştir. Son 5 bölümün yönetmenliğini ise Ünal Küpeli ve Cemal Kavrar birlikte yapmıştır.

Yıldız Asyalı'nın eski sevgilisi Arda Kural hakkında verdiğiniz bilgilerde, ikilinin geçmişte yaşadıkları aşk ve programdaki itiraflarından bahsediliyor. Bu doğrultuda, Yıldız Asyalı eski sevgilisi Arda Kural hakkında "Demek ki ben de sana acı çektirdim" ifadesini kullanmış ve yaşadıkları aşkın tekrar bir araya gelmelerine engel teşkil edeceğini belirtmiştir.

Yıldız Asyalı'nın Emre Vatansever ile 2015-2017 yılları arasında evli olduğu bilgisi verilmiştir.

Yıldız Asyalı'nın biyografisi hakkında da bilgi verilmiş. Aslında verilen bilgiler genellikle Yıldız Asyalı'nın müziğe olan ilgisinden, küçük yaşlardan itibaren başladığından ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda solist olarak görev aldığından bahsetmektedir.

Son olarak, Eyvah Babam dizisinin 1998 yılında çekildiği bilgisi verilmiştir. Bu dizi, Beyazperde.com sitesinde yer almaktadır.

Paylaştığınız videoyu inceleyemem fakat diğer konularla ilgili daha fazla bilgi ya da soru varsa, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri