AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Exxen uyeligi iptal edilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Exxen üyeliği iptal edilir mi?​

Uygulama üzerinde “Hesabım”, web üzerinde “Hesap ve Ayarlar” sayfasında bulunan “İptal Et” butonundan Exxen aboneliğini iptal edebilirsin.
Google Play nasil iptal edilir?
Android işletim sistemli cihazınızda Google Play Store’u açın. Aboneliğe sahip olduğunuz Google hesabının seçili olduğundan emin olun. Ekranın sol üst kısmında bulunan menü tuşuna ve ardından “Abonelikler” seçeneğine dokunun. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
Netflix iptal edilir mi?
Netflix hesabınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Not: Bu, hesabınızı iptal etmek ve üyeliğinizi sonlandırmak için tek yöntemdir. Hesabınızdan çıkış yapmak veya Netflix uygulamasını silmek hesabınızı iptal etmez.

Üyelik nasıl iptal edilir?​

Google Play’de aboneliklerinizi yönetme
- Google Play uygulamasını açın.
- Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
- Ödemeler ve abonelikler. Abonelikler’e dokunun.
- İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
- Aboneliği iptal et’e dokunun.
- Talimatları uygulayın.
Exxen ücretsiz denemeden sonra iptal edilir mi?
Hesabım sayfasında bulunan “İptal Et” butonundan Exxen aboneliğini iptal edebilirsin.” Kart bilgileri üye olurken alındığından ve ücretsiz deneme süreci sona ermeden iptal etmek istememe rağmen Exxen sistemi buna izin vermiyor.
Exxen üyelik taahhüt var mı?
Exxen platformu taahhüt yok, istediğin zaman iptal edebilirsiniz diyerek sattığı paketlerin ödemesini tahsil ediyor.

7529 nasıl iptal edilir?​

Aboneliği iptal etme Uygulamanın yüklemesini kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store’u. açın.
- Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
- Menü
- Talimatları uygulayın.
Camscanner nasıl iptal edilir?
Uygulamanın yüklemesini kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Store’u açın.
- Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
- Menü Abonelikler’e dokunun.
- Talimatları uygulayın.
Netflix iptal nasıl yapılır?
Hemen aşağıda Netflix üyeliğinizi nasıl iptal edeceğinizi adım adım öğrenebilirsiniz. İlk olarak Netflix ana ekranında sağ üst köşede bulunan kullanıcı isminizin üzerine gelin ve “Hesabınız”a tıklayın. Sonrasında ise açılan sayfada “Üyelik ve Ödemeler” bölümünde yer alan “Üyeliği iptal et”e basın.

Netflix hesabi nasil iptal edilir?​

Netflix üyelik iptali – Web Adım 1: Sağ üst köşedeki profil simgesinin üzerine gelin, açılan menüdeki “Hesap” butonuna tıklayın. Adım 2: Karşınıza çıkan sayfada sol tarafta bulunan “Üyeliği İptal Et” butonuna tıklayın. Ardından açılan ekrandaki “İptal İşlemini Tamamla” butonuna basarak işlemi onaylayın.
Sahibinden üyeliğimi nasıl kapatırım?
Üyeliğiniz ile ilgili yaşadığınız bir sorun veya sormak istedikleriniz varsa bize Destek Merkezi üzerinden ulaşabilirsiniz. Üyelik Bilgilerim – Üyelik İptali sayfamızdan üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ederseniz; Üyeliğiniz yeniden aktif hale getirilemeyecektir.
Google Play mobil ödeme iptali nasıl yapılır?
Android cihazdan Google Play uygulaması açılır….ESASLAR
- SMS ile açmak için “MOBILODEME AC”, kapatmak için “MOBILODEME KAPAT” yazıp 7878’e ücretsiz SMS göndererek,
- Vodafone Yanımda > Ayarlarım sekmesinden Mobil Ödeme’ye tıklayarak,
- Vodafone Pay > İşlemler menüsünden Mobil Ödeme’ye tıklayarak,

Geri