AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Exxen LG televizyona nasil indirilir?

Editör

Yeni Üye

Exxen LG televizyona nasıl indirilir?​

Exxen TV üyelik paketleri satın alındıktan sonra akıllı cihazlardan ve bilgisayardan izlenebiliyor. Üyelik işlemini gerçekleştirdikten sonra Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip izleyebilirsiniz.

Vodafone TV LG televizyona nasıl kurulur?​

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden. WebOS 4.0 ve üzeri işletim sistemine sahip 2018 ve 2019 model LG Smart TV’lere eklenen Vodafone TV uygulaması, geçerli modellerde LG Uygulama Mağazası üzerinden indirilebilecek.

LG Smart TV SS IPTV nasıl yüklenir?​

LG Smart TV SS IPTV nasıl yüklenir?
Smart TV’ye SS IPTV Nasıl Kurulur
- SS IPTV Uygulaması için tıklayın indir.
- Adım: Uygulamanızı açın, “Ana Ekran” ı göreceksiniz.
- 2 Adım: M3u listenizi doğrudan bir bağlantıyla yüklemek için.
- 3.Adım: İstediğiniz çalma listesinin başlığını ve M3u listenizin tamamını girin.
- 1.Adım: Ana Ekranda Ayar düğmesine tıklayın.

Smart TV uygulama nasil yuklenir?​

Smart TV uygulama nasil yuklenir?
Televizyona Smart TV Uygulaması Nasıl Yüklenir? / Yükleyemiyorum
- Televizyonunuz internete bağlı olmalı.
- Kumandadan “menü” tuşuna basın.
- “Uygulamalarım” menüsüne girin.
- Markette yer alan uygulamalardan seçim yaparak kullanılabilirsiniz.

Exxen LG Store’da var mı?​

Exxen Akıllı TV uygulaması şimdi Samsung, LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Philips, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton ve Hi-Level’da. Ayrıca Android TV uygulaması Apple TV, Mi Stick ve Mi Box’ta. Çok yakında da PlayStation 4 ve PlayStation 5’te.

Exxen hangi LG TV’lerde var?​

LG’den yapılan açıklamaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi maçları ve farklı formatlarda birbirinden farklı içerikleriyle Exxen uygulaması artık LG Smart TV’lerde olacak. webOS 4.0 ve üzeri işletim sistemine sahip 2018 ve üstü model LG Smart TV’lere eklenen Exxen uygulaması.

Vodafone TV televizyondan nasıl izlerim?​

Vodafone TV televizyondan nasıl izlerim?
Vodafone TV Nasıl Kurulur?
- Vodafone TV giriş linkini edinmek için öncelikle “Red” yazıp 9080’e gönderin.
- SMS ile size iletilen giriş linkine tıklayın.
- Linke tıkladığınızda karşınıza çıkan sayfada Vodafone TV’nin yanındaki “aktifleştir” butonuna tıklayın.

Vodafone TV hangi televizyondan izlenir mi?​

Vodafone TV hangi televizyondan izlenir mi?
*Akıllı telefon, tablet, akıllı televizyon ve bilgisayardan kullanılabilir.
LG IPTV nedir?​
IPTV (Internet Protocol TV) adından da anlaşılacağı üzere temelleri, internet üzerinden veri aktarmaya dayalıdır. Ülkemizde geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Tivibu ve Turkcell TV+ gibi yayın platformlarını örnek olarak göstereceğimiz IPTV, kısaca video ve ses verisi internet üzerinden temin etmektedir.
TV+ kurulumu nasıl yapılır?​
Televizyonunuz açıkken kumanda üzerindeki kırmızı ve mavi tuşların ikisine birden basılı tutunuz. TV+ tuşu iki kere yanıp sönene kadar bekleyiniz. Kumandanızı televizyonunuza doğru tutarak, Kolay kurulum listesinde televizyonunuzun markası için belirtilen tuşa televizyonunuz kapanıncaya kadar basılı tutunuz.

TV Plus hangi televizyona bağlanır?​

TV Plus hangi televizyona bağlanır?
TV+ uygulaması, IOS 10 ve üzeri tüm telefonlarda ve iPad’lerde, Android (5.0 ve üzeri) telefonlarda ve tabletlerde desteklenmektedir. Yeni nesil Apple TV’lerde ve android TV işletim sistemine sahip cihazlarda desteklenmektedir.

Televizyona uygulama nasıl yüklenir?​

Televizyona uygulama nasıl yüklenir?
İpucu
- HOME düğmesine basın, Home menüsünden (Uygulamalar simgesi) öğesini seçin ve uygulamalar listesinden Google Play Store seçeneğini belirleyin. Ürünle birlikte gelen uzaktan kumandada bir APPS düğmesi varsa uygulamalar listesini görüntülemek için APPS düğmesine basabilirsiniz.
- Yüklemek üzere bir uygulama seçin.

LG Apps TV Üyelik nasıl yapılır?​

Akıllı televizyonunuzda smart menüde bazı özellikleri kullanabilmek için LG üyeliğiniz ile giriş yapmanız gerekiyor. www.lg.com/tr/destek/hesap-kaydi adresine giriş yapalım. Karşımıza çıkar formu eksizsiz dolduralım. Aşağıdaki resimde gibi ürününüz hangi model ise seçebilirsinsiniz.

Android TV’ye APK yüklenir mi?​

Android TV’ler, Android telefonla aynı işletim sistemine sahiptir, yani Google Play Store’a erişebilir ve TV’nize uygulamalar indirebilirsiniz. Ayrıca, Google Play Store’da bulunmayan uygulamaları yüklemek de mümkündür. Bu, APK dosyalarını aktararak yapılabilir ve bu işlemin terimi sideloading.

LG Hesabı Nasıl Açılır?​

LG Hesabı Nasıl Açılır?
Oturum açma ekranında “Google ile giriş yapın” seçeneğine basarak bir LG hesabı oluşturabilirsiniz.

LG televizyonda Google Hesabı Nasıl Açılır?​

LG televizyonda Google Hesabı Nasıl Açılır?
Android TV’nizin Ana ekranına gidin. Ayarlar’ı seçin. Hesap ekle’yi seçin. Google Hesabınızla oturum açmak için ekranda belirtilen talimatları uygulayın.

Exxen hangi akıllı televizyonlar da var?​

Exxen Android TV uygulaması şimdi Android TV’li tüm televizyon ve cihazlarda seni bekliyor. Dilersen Exxen’i Samsung,LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton, Hi-Level ve Apple TV, gibi Akıllı TV uygulamaları üzerinden de izleyebilirsin.

Exxen hangi TV uyumlu?​

Exxen üyeleri, uygulamayı cepte, tablette, bilgisayarda, Akıllı TV’lerde ve Android TV’de izleyebiliyor. Exxen Android TV uygulaması, Android TV’li tüm televizyon ve cihazlarda kullanılabiliyor.

Exxen Smart TV uygulaması ne zaman gelecek?​

Exxen Smart TV uygulaması ne zaman gelecek?
Akıllı TV ile Exxen içeriklerini izlemek isteyenlere müjdeli haber geldi. Exxen, televizyonlar için geliştirdiği uygulamayı bugün kullanıma sundu. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital yayın platformu Exxen şimdiye kadar akıllı TV uygulaması çıkarmamıştı.

Exxen TV uygulamasını LG Smart TV'nize indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. LG Smart TV'nizin **webOS 4.0 ve üzeri** işletim sistemine sahip bir model olup olmadığını kontrol edin. 2018 ve 2019 model LG Smart TV'ler genellikle bu gereksinimi karşılar.

2. LG Uygulama Mağazası'na giderek Exxen uygulamasını arayın. Eğer Exxen uygulamasını bulamazsanız, arama çubuğuna "Exxen" yazarak da aratabilirsiniz.

3. Exxen uygulamasını bulduktan sonra, uygulamayı seçerek "İndir" veya "Yükle" butonuna tıklayarak uygulamayı Smart TV'nize indirin.

4. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, Exxen uygulamasını açarak üyelik bilgilerinizle giriş yaparak dilediğiniz içeriği izleyebilirsiniz.

Eğer Exxen uygulamasını LG Smart TV'nize indirirken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, LG Smart TV'nizin destek sayfasını kontrol ederek ya da LG müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek destek alabilirsiniz. Umarım bu adımlar size yardımcı olur.

Geri