- Konu Yazar
Exe çalışmayı durdurdu ne demek?
Portable programlar , kurulum setup dosyaları genelde exe dosyalarıdır. bu konu başlığında exe çalışmayı durdurdu sorunu bir çok nedenden kaynaklıdır. konu içerisinde dediğim gibi eğer Windows 8 uyumlu bir dosya Windows 10 uyumlu değil ise bu exe dosyasını çalıştıramazsınız.Sınıf kaydedilmemiş hatası nasıl çözülür?
Sınıf kaydedilmemiş hatasını gidermek için sistem dosyalarını kontrol edebilirsiniz.- Komut istemini yönetici olarak çalıştırın.
- Komut satırısa SFC /SCANNOW yazın ve enter tuşuna basın.
- Sistem dosyaları taranacak ve hatalar düzeltilecektir.
Appcrash sorunu nasıl çözülür?
Appcrash sorunu nasıl çözülür?Appcrash hatası nasıl çözülür?
- Adım#1: İşletim sistemindeki gereksiz dosyaları temizleyin.
- Adım#2: Bilgisayarınızı virüslerden tamamen arındırın.
- Adım#3: Windows dosyalarınızı onarın.
- Adım#4: Uyumluluk modunu kullanın.
- Adım#5: Bilinmeyen hizmetleri devre dışı bırakın.
Graber exe dosyası nedir?
Graber exe dosyası nedir?Graber.exe , sizin izniniz olmadan elektronik para kazmak için kirli bilgisayar sisteminin kaynaklarını kullanan bir Trojan Miner Para Madencisidir. Monero, Bitcoin, DarkCoin veya Ethereum olabilir. Graber.exe Teknik Özet.
Appcrash hatası ne demek?
Appcrash hatası, çalıştırılmakta olan bir uygulamanın düzgün bir biçimde sürdürülemediği zamanlarda ortaya çıkan bir mesaj olma niteliğine sahiptir. Bu hata çoğunlukla kullanıcı tarafından çalıştırılmak istenen bir uygulamanın açılması durumunda ortaya çıkmaktadır. Bu hata Appcrash hatasıdır.Bilgisayarda çıkan sınıf kaydedilmemiş ne demek?
Dosyaların ya da sistem klasörlerinin içinde olduğu yüksek hacimli dosyaların yazılımsal ya da donanımsal olarak hasar görmesi sonucunda bu hatanın karşımıza çıkmasına neden olur.Explorerexe sınıf kaydedilmemiş hatası neden olur?
Explorerexe sınıf kaydedilmemiş hatası neden olur?Bu hata, virüs ya da sistem dosyalarında oluşan eksiklik ya da hasar sebebiyle ortaya çıkabilmektedir.
App Crash ne demek?
App Crash ne demek?Appcrash hatası, adından da anlaşılacağı üzere uygulamanın düzgün başlatılamadığı anlamına gelir. İşletim sisteminin, sizi küçük bir açılır pencereyle hangi uygulamanın, neden düzgün başlatılmadığını bilgilendirmesi için kullanılan hata mesajlarıdır.
Grabber.exe, Sunucu olarak bilinen bir ürünün parçasıdır. Bu dosyanın bir virüs veya başka bir kötü amaçlı yazılım içerdiğini düşünüyorsanız, lütfen bir virüs tarayıcı indirin.
Graber.exe Virus’u kaldırın (Task Manager ndeki Graber.exe)
- Kaldırma Aracını İndirin.
- Kurulum dosyasını çalıştırın.
- “Kur” düğmesine basın.
- Anti-Malware kurulduktan sonra otomatik olarak çalışacaktır.
- Anti-Malware taramasının tamamlanmasını bekleyin.