- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Evrak sepeti yöntemi nedir?
Evrak Sepeti Yöntemi (In-Basket Training) Evrak sepeti tekniğinde eğitilecek personel, ihtiyaçları olan her türlü bilgi ve belgeyi maslarını üzerinde bulunan evrak sepetinde bulmaktadır. Büro işlerindeki gelen evrak-eğitim evrak ayrımına dayanan bir yöntemdir.Yükseltme eğitimi nedir?
amaçlamayan iş veya görev alanını değiştirmeyi sağlayan bu programlar, uzmanlık ve meslek eğitimi niteliğindedir. yükseltme ihtiyacını karşılamak üzere hazırlanan programdır. edindiğinden program hazırlanırken, personelin yetiştirileceği alan ve kademenin gerektirdiği yeterlilikler esas alınır.Hizmet içi eğitim faaliyetleri nelerdir?
Hizmet içi eğitim faaliyetleri; işe yeni başlayacak olanlara yönelik eğitim, meslek kazandırma eğitimi, meslekli olarak çalışmakta olanlara yönelik eğitim, yöneticilerin eğitimine yönelik faaliyetler olmak üzere dört başlık altında toplanabilir.
Tamamlama eğitimi nedir?
Tamamlama Eğitimi (additional training) Ġlave eğitim Görev değişikliği yapması gereken personel için yeni görevinin gerektirdiği yeterlilikleri kazanması için uygulanan programdır.Staj eğitimi nedir?
Staj yoluyla eğitim yönteminde, iş görenlerin örgütte ileride görev alacakları alanlarla ilgili işleri öğrenmeleri, çalışma koşulları hakkında bilgilenmeleri ve mesleki alanda sorumluluk sahibi olabilmeleri sağlanmaktadır.Hizmet içi eğitim aşamaları nelerdir?
Bunlar; oryantasyon eğitimi, temel eğitim, geliştirme eğitimi, tamamlama eğitimi, yükseltme eğitimi ve özel alan eğitimidir.