AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Evlilik Yıldönümünde Neler Yazılır?

SoruCevap

Yeni Üye

Evlilik yıldönümünde neler yazılır? Evlilik yıldönümü mesajları, sevgi dolu sözler ve teşekkürler… Sevgi, mutluluk ve birlik ile dolu geçen yılları kutluyorum. İçten duygular ile birbirimize olan desteğimizi ve saygımızı hatırlıyoruz. Birlikte geçirdiğimiz anıları ve hayallerimizi paylaşmanın değerini biliyoruz. Minnettarız ve şükran duyuyoruz. Geleceğe dair umutlarımızı tazeleyerek, daha nice yıllara birlikte yürümek istiyoruz. İyi ki evlendik ve birbirimize aşk ile bağlıyız. Seni seviyorum!
İçindekiler

Evlilik Yıldönümünde Neler Yazılır?​

Evlilik yıldönümü, çiftlerin birlikte geçirdikleri yılın bir kutlamasıdır ve bu özel günü kutlamak için sevdiklerinize yazabileceğiniz birçok farklı mesaj ve dilek bulunmaktadır. İşte evlilik yıldönümünde kullanabileceğiniz bazı mesaj ve dilek örnekleri:

1. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun!​

Birlikte geçirdiğimiz her yıl, birbirimize olan sevgimizi ve bağlılığımızı daha da güçlendiriyor. Nice mutlu yıllara!

2. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz!​

Her geçen gün birbirimize olan sevgimiz artıyor ve birlikte daha nice güzel anılar biriktiriyoruz. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun!

3. Birlikte geçirdiğimiz her anımda mutluluk buluyorum.​

Seni sevmek, seninle birlikte olmak en büyük mutluluğum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun sevgilim!

4. Seninle geçirdiğim her yıl, hayatımın en değerli yılları oldu.​

Birlikte olduğumuz her anı, her yıldönümünü özel kılan seninle olduğum için çok şanslıyım. Nice mutlu yıllara!

5. Seninle evlilik yolculuğunda olmak benim için büyük bir onur.​

Seninle her yıl daha da güçlenen bir bağ kurmak, hayatımın en güzel hediyesi. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun!

6. Her geçen yıl seninle daha da mutlu oluyorum.​

Seninle birlikte olduğum her yıl, hayatımın en güzel yılları oluyor. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun sevgilim!

7. Evlilik yıldönümümüzde birbirimize olan sevgimizi bir kez daha hatırlayalım.​

Birlikte geçirdiğimiz her yıl, birbirimize olan sevgimizi daha da derinleştiriyor. Seni seviyorum ve evlilik yıldönümümüz kutlu olsun!

8. Seninle her yıl daha da büyüyen bir aile oluyoruz.​

Birlikte olduğumuz her yıl, ailemiz daha da güçleniyor. Seninle geçirdiğim her anı çok değerli buluyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun!

9. Seninle her yıl daha da güzel anılar biriktiriyoruz.​

Birlikte olduğumuz her yıl, hayatımıza birbirinden güzel anılar ekliyoruz. Nice mutlu yıllara!

10. Seninle her yıl daha da büyüyen bir sevgiye sahip oluyorum.​

Birlikte olduğumuz her yıl, sevgimiz daha da derinleşiyor. Seninle evlilik yıldönümümüzü kutluyorum!

11. Seninle birlikte her yıl daha da güçleniyoruz.​

Birlikte olduğumuz her yıl, birbirimize olan bağımız daha da güçleniyor. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun sevgilim!

12. Seninle her yıl daha da mutlu oluyorum.​

Birlikte olduğumuz her yıl, mutluluğumuz daha da artıyor. Seni seviyorum ve evlilik yıldönümümüz kutlu olsun!

13. Seninle geçirdiğim her yıl, hayatıma anlam katıyor.​

Birlikte olduğumuz her yıl, hayatımıza anlam ve değer katıyoruz. Nice mutlu yıllara!

14. Seninle her yıl daha da büyüyen bir aşka sahip oluyorum.​

Birlikte olduğumuz her yıl, aşkımız daha da derinleşiyor. Seninle evlilik yıldönümümüzü kutluyorum!

15. Seninle her yıl daha da güzel bir gelecek inşa ediyoruz.​

Birlikte olduğumuz her yıl, geleceğimize birlikte yön veriyoruz. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun sevgilim!

16. Seninle her yıl daha da büyüyen bir beraberlik yaşıyorum.​

Birlikte olduğumuz her yıl, beraberliğimiz daha da güçleniyor. Seninle geçirdiğim her anı çok değerli buluyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun!

17. Seninle her yıl daha da güzel anılar biriktiriyoruz.​

Birlikte olduğumuz her yıl, hayatımıza birbirinden güzel anılar ekliyoruz. Nice mutlu yıllara!

18. Seninle her yıl daha da büyüyen bir sevgiye sahip oluyorum.​

Birlikte olduğumuz her yıl, sevgimiz daha da derinleşiyor. Seninle evlilik yıldönümümüzü kutluyorum!

19. Seninle birlikte her yıl daha da güçleniyoruz.​

Birlikte olduğumuz her yıl, birbirimize olan bağımız daha da güçleniyor. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun sevgilim!

Evlilik Yıldönümünde Neler Yazılır?​

Evlilik yıldönümünde neler yazılır?
1. Birlikte geçirdiğimiz güzel yıllara teşekkür ederim.
2. Seninle her anımda mutluyum, iyi ki varsın.
3. Bir ömür boyu sürecek aşkımıza teşekkür ederim.
4. Seninle geçirdiğim her an, benim için değerli.
5. Seninle evli olmak, en güzel hediye.

Evlilik yıldönümünde neler yazılır?
Birlikte geçirdiğimiz güzel yıllara teşekkür ederim.
Seninle her anımda mutluyum, iyi ki varsın.
Bir ömür boyu sürecek aşkımıza teşekkür ederim.
Seninle geçirdiğim her an, benim için değerli.
Seninle evli olmak, en güzel hediye.

Geri