AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Evlilik yildonumunde ne yazilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Evlilik yıldönümünde ne yazılır?​

Nice mutlu yıl dönümlerine… Mükemmel bir eş aramak için tüm evreni dolaşabilseydim bile, asla senin gibi birini bulamazdım. Hayatıma girdiğin günden beri dünyanın en mutlu insanı benim. Seni çok seviyorum karıcığım/kocacığım, evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun!

Evlilik yıldönümü kutlaması nasıl yapılır?​

Evlilik Yıldönümü Nasıl Kutlanmalı?
Yıldönümü için ne yazılır?
TDK’da kelimenin doğru yazımı “yıl dönümü” şeklinde ayrı yazılır.

1 yıl dönümünde sevgiliye ne alınır?​

1. Yıldönümü Hediyesi Ne Alınır? 1. Yıldönümüne Özel 20 Hediye

Yıldönümünde evde ne yapılır?​

Evde planlanan bir evlilik yıldönümü yemeği için romantik bir ortam ( loş bir aydınlatma, mumlar ve çiçekler, içecekler ) hazırlamakla işe başlayabilirsiniz. Eşiniz kapıyı açtığında onu karşılayacak hoş bir yazı, daire girişinden başlayacak sürpriz kartlar, banyoda karşılaşılacak sevgi notları …
Evlilik yıldönümü için nereye gidilir?
Eşinizle en özel gününüzü daha da güzelleştirebilmek için romantik bir akşam yemeğine ne dersiniz? Hem mükemmel lezzetlerin tadına bakıp hem de romantizmin doruklarına çıkabileceğiniz mekanları sizler için derledik…

Yıldönümümüz nasıl yazılır?​

Yıl dönümü isimdir. TDK’da kelimenin doğru yazımı “yıl dönümü” şeklinde ayrı yazılır.

1300 yıldönümü nasıl yazılır?​

Bu kelimenin yıl dönümü mü, yıldönümü mü olarak yazıldığı sorgulanır. Bu kelimenin doğru kullanımı yıl dönümü şeklinde olmalıdır. Yani ayrı yazılmalıdır.

Geri