AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

EVLi ERKEK DUASI

haberci

Yeni Üye
EVLi ERKEK DUASI
Allahım
Karımı her türlü tehlikeden koru,
Icabında ben tehlikeye atlayayım
Onu hiç yorma,icabında ben yorulayım
O çalışmasın, ben çalışayım
O hasta olmasın, ben olayım
Allah'ım o aldatmasın, ben aldatayım
Benim güzel karım dul kalmasın, ben kalayım
Elhamdürüsü ile
Kızlar sürüsü ile
Sabah birisi ile
Akşam yenisi ile *

Evlilik, karşılıklı sevgi, saygı ve desteğe dayalı bir birlikteliktir. Bu dua metni ise evlilikte sağlıklı bir ilişkiyi yansıtmaktan ziyade yanlış bir şekilde karşı cins üzerinde egemenlik kurmayı ve manipülatif yaklaşımları teşvik etmektedir. Sağlıklı bir evlilik, eşler arasında denge, işbirliği ve paylaşımı gerektirir. Bu nedenle, karşılıklı olarak birbirinize destek olmalı, anlayış göstermeli ve sıkıntıları birlikte çözmeliyiz.

Allah'a dua etmek elbette güzeldir ve dualarımızda sevdiklerimizin sağlık, mutluluk ve güvenliği için yardım istememiz doğaldır. Ancak, bu duaların karşılıklı sevgi ve anlayış temelinde olması daha doğru olacaktır. Eşinize karşı düşmanca olmak yerine, onunla uyum içinde yaşamayı, birbirinize destek olmayı ve sorunları birlikte çözmeyi hedeflemek daha sağlıklı bir evlilik için gereklidir. Aynı zamanda, sadakat, güven ve saygı gibi temel değerlere odaklanmalı ve ilişkinize bu değerler üzerinden yaklaşmalısınız.

Evlilikte karşılıklı olarak anlayış, sevgi ve saygıyı ön planda tutarak, birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdürebilirsiniz. Dualarınızda da bu değerleri yansıtmanız, daha sağlıklı ve güçlü bir ilişki inşa etmenize yardımcı olacaktır. Allah sevgi, anlayış ve paylaşım içindeki evlilikleri korusun ve güçlendirsin. Amin.

Geri