AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Evlenecegimiz yasi nasil hesaplanir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Evleneceğimiz yaşı nasıl hesaplanır?​

Astrolojiye göre evlilik yaşı hesaplaması ilk olarak doğum haritasının ele alınması ile başlar. Doğum haritası analiz edildikten sonra evlilik yaşı için bakılması gereken yer birinci evde bulunan ve yükselen burç dediğimiz yerdir. Doğum haritasındaki birinci ev kişilerin evlilik ve aşk hayatlarını ifade eder.
Ne zaman evleneceksin sorusuna cevap?
“Ne Zaman Evleniyorsun?” Sorusuna Verilebilecek 19 Harika Cevap
- Boşan da al beni.
- 2. Evlendim.
- 3. Kız mı buldunuz?
- Önce bilmem ne abi/abla evlensin öyle.
- Para olduğu zaman.
- Yengeniz evet demiyor.
- 7. Senin baldız duruyor mu?
- 8. Zengin eş bekliyorum.
Yüzükle evlenme yaşı nasıl bakılır?
Evlilik yaşı: bir alyansa kişinin saçı 3 düğüm atılarak bağlanır ve yarısına kadar su dolu bardakta bekletilir. Kaç kere vurursa o sizin evlilik yaşınız.

Yüzük testi kaç yaşında evleneceğim?​

Kaç yaşında evleneceksin bardak yüzük?
Sarkacı yavaş yavas bardağın içine indirin. Ama suya değdirmeyin. Merkezde sarsmadan sabit tutun ve kaç defa bardağa çarpacağını sayın. Çıkan sonuç evleneceğiniz yaşı gösterecektir.
Su falı kaç yaşında evleneceksin?

Yüzük falı kaç çocuğun olacak nasıl yapılır?​

eğer kadınsanız yüzük dairesel bir hareket, erkekseniz dikey bir hareket yapacaktır. daha sonra bu testi, hamile olan bayanın karnına tutarak da yapabilirsiniz, bebeğin kalbi yüzüğe yeterli salınımı yaptıracak ve sözkonusu cinsiyet ortaya çıkacaktır. eğer yüzük dikey salınım yapıyorsa testi doğru yapıyorsunuz demektir.
Yüzük ile kaç yaşında evleneceksin?
Hemen şöyle anlatayım; Evlilik yaşı: bir alyansa kişinin saçı 3 düğüm atılarak bağlanır ve yarısına kadar su dolu bardakta bekletilir. Kaç kere vurursa o sizin evlilik yaşınız. Çocuk sayısı: yine alyansa saç 3 defa bağlanır ve yarısına kadar su dolu kaba yüzük dıştan bir kere vurulur, kişinin avucuna tutulur.

Geri