AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Evim Garantide Plus neleri kapsar?

Editör

Yeni Üye

Evim Garantide Plus neleri kapsar?​

Evim Garantide Plus ile evinizde gerçekleşebilecek her türlü risk için evinizi ve/veya eşyalarınızı geniş teminatlarla güvence altına alabilirsiniz. Poliçede belirtilen riskler sonucu evinizde bulunan misafir eşyalarının zarar görmesi sonucu oluşan hasarlarınız karşılanır.

Evim Garantide Plus nasıl iptal edilir?​

60) arayarak iptal edebilirsiniz.

Eureko sigorta ne işe yarar?​

Eureko sigorta ne işe yarar?
Hayat dışının tüm branşlarında faaliyet gösteren Eureko Sigorta, 1989’da Garanti Sigorta olarak kuruldu ve Ekim 2007’de bugünkü adını aldı. Eureko Sigorta, banka dağıtım kanalının yanı sıra, yurt çapında yaygın acente ve broker ağı ile de müşterilerine sigortacılık hizmet ve ürünleri sunmaktadır.

Eşya Plus sigortası Nedir?​

Eşya Plus sigortası Nedir?
Eşya Plus Sigortası, yüksek limitler ile değerli eşyalarınıza güvence sunar. Evinizdeki 7 yıldan eski olmayan elektronik eşyaların voltaj dalgalanması, arıza gibi durumlarına teminat sağlar. Kombi veya klimanız için senede bir kez ücretsiz bakım yaptırabilirsiniz.

Eureko Sigorta neyi kapsar?​

Yangın, yıldırım ve infilak gibi felaketlerin, doğrudan sigorta altında olan eviniz veya eşyalarınıza verdiği zararlar teminat altındadır. Aynı zamanda evinizdeki yangın ve infilak sebebiyle komşunuzda meydana gelebilecek hasarlarımızda teminat altındadır.

Garanti hangi sigorta?​

Genel merkezi İstanbul’da bulunan Eureko Sigorta, Garanti BBVA ve yurt çapındaki acente ve broker ağı ile müşterilerine fark yaratan sigortacılık hizmet ve ürünleri sunar. Eureko Sigorta Türk sigortacılık sektörünün saygın ve tercih edilen bir üyesidir.

Garanti Bankası ekspertiz raporu kaç günde çıkar?​

Garanti Bankası ekspertiz raporu kaç günde çıkar?
Bu tarihte, krediye konu olan gayrimenkul için gerekli değer tespitleri yapılarak bir ekspertiz raporu ortalama 2 iş günü içerisinde ilgili bankaya teslim edilir.
yazılı primin veya prim taksitinin belirtilen ödeme günü bitimine kadar tahsil edilemediği durumda, Sigortacı poliçeyi tahsilat yapılamayan tarih itibariyle TTK 1434. Maddesi ve genel şartlarda belirtildiği şekilde feshetme hakkına sahip olur. 60) arayarak iptal edebilirsiniz.

Garanti Bankası Konut Sigortası Ne Kadar?​

Garanti Bankası Konut Sigortası Ne Kadar?
Asistans
Primler | Evim Garantide (Eşya) | Evim Garantide (Bina + Eşya)
Prim (Depremsiz) | 297 TL (Peşin) | 446 TL (Peşin)
| 37 TL x 9 taksit | 57 TL x 9 taksit
Prim (Depremli) | 418 TL (Peşin) | 537 TL (peşin)
| 52 TL x 9 taksit | 67 TL x 9 taksit

Garanti Bankası hesap işletim ücreti alıyor mu?​

Garanti Bankası’nda hesap işletim ücreti ödememek için de bilgileri bulabilirsiniz. Herhangi bir hesap işletim ücreti alınmaz.

Garanti Sigorta poliçesi nasıl iptal edilir?​

Resmi tatiller hariç, hafta içi 08:30–17:30 saatleri arasında 444 0 336 Çağrı Merkezimizi arayarak müşteri temsilcilerimizle görüşebilir, ayrıca 7 gün 24 saat dilediğiniz zaman “sesle yönlendirme” özelliğini kullanarak müşteri temsilcisine bağlanmadan hizmet alabilirsiniz.

Konut eşya sigorta poliçesi nedir?​

Konut eşya sigorta poliçesi nedir?
Konut Eşya Sigortası, evinizdeki eşyaların yangın, deprem, su baskını, sel ve fırtına gibi afetler ya da hırsızlık gibi olaylar nedeniyle zarar görmesi durumunda masraflarınızı karşılar. Daha sonra yapılması gereken boya, badana ve duvar kâğıdı gibi harcamalarınızı, kiracı da olsanız teminat altına alır.

Hesap işletim ücreti alınıyor mu?​

Hesap işletim ücreti alınıyor mu?
Bankaların ‘hesap işletim ücreti’ ile ilgili Danıştay 10. Dairesi’nden kritik bir karar çıktı. Daire, bankaların müşterilerinden aldığı ‘hesap işletim ücretini’ almaya devam edebileceğine hükmetti. Danıştay kararında, söz konusu ücretin alınmasında ‘hukuka aykırılık yok’ denildi.

Garanti yanımda sigortası nedir?​

Sevdiklerinizin yarınları bugünden Garanti altında. Sevdiklerim Garantide beklenmedik durumlarda sevdiklerinizin geleceğini güvence altına alan ferdi kaza sigortasıdır. Geride kalan sevdiklerinizin ihtiyaçları için hem tek seferde tazminat ödemesi yapar hem de geride kalanlara aylık düzenli gelir sağlar.

Evim Garantide Plus, evinizde gerçekleşebilecek çeşitli risklere karşı geniş teminatlar sunan bir sigorta paketidir. Poliçede belirtilen riskler sonucu evinizde bulunan misafir eşyalarının zarar görmesi durumunda oluşan hasarlarınız karşılanır. Ayrıca, özellikle değerli eşyalarınıza yönelik geniş kapsamlı güvence sağlar.

Eureko Sigorta, hayat dışı tüm branşlarda faaliyet gösteren ve geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir sigorta şirketidir. Garanti Sigorta olarak 1989 yılında kurulan ve 2007 yılında adını değiştiren Eureko Sigorta, banka dağıtım kanalının yanı sıra yurt çapında acente ve broker ağı ile müşterilerine sigortacılık hizmetleri sunmaktadır.

Eşya Plus Sigortası, değerli eşyalarınıza yüksek limitlerle güvence sunan bir sigorta ürünüdür. 7 yıldan eski olmayan elektronik eşyalarınızın voltaj dalgalanması, arıza gibi durumlarına teminat sağlar. Ayrıca, kombi veya klimanız için senede bir kez ücretsiz bakım imkanı da sunar.

Eureko Sigorta, yangın, yıldırım, ve infilak gibi felaketlerin doğrudan eviniz veya eşyalarınıza verdiği zararları kapsar. Aynı zamanda, evinizdeki yangın ve infilak sebebiyle komşunuzda meydana gelebilecek hasarları da teminat altına alır.

Garanti Bankası, Eureko Sigorta'nın genel merkezi olup müşterilere sigortacılık hizmetleri sunan Garanti BBVA'nın bir parçasıdır. Garanti Bankası birçok farklı sigorta ürünü ve hizmetiyle müşterilerine çözüm odaklı yaklaşımlar sunar.

Garanti Bankası Konut Sigortası primleri aşağıdaki gibidir:
- Evim Garantide (Eşya) için: Depremsiz 297 TL, Depremli 418 TL
- Evim Garantide (Bina + Eşya) için: Depremsiz 446 TL, Depremli 537 TL
Primler peşin olarak ödenebileceği gibi, ayrıca belirtilen taksit seçenekleriyle de ödenebilir.

Garanti Bankası'nda hesap işletim ücreti alınmaz. Müşteriler hesap işletim ücreti ödememek için banka şartlarını inceleyebilirler.

Konut Eşya Sigortası, evinizdeki eşyaların çeşitli felaketler veya hırsızlık gibi olaylar nedeniyle zarar görmesi durumunda masraflarınızı karşılayan bir sigorta poliçesidir. Bu sigorta, evinize ait eşyaların zarar görmesi durumunda oluşabilecek mali kayıplarınızı önler.

Garanti Yanımda Sigortası, sevdiklerinizin geleceğini beklenmedik durumlara karşı güvence altına alan bir ferdi kaza sigortasıdır. Geride kalan sevdiklerinizin ihtiyaçları için tazminat ödemeleri yapar ve aylık düzenli gelir sağlar.

Geri