AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Evde pedikur suyuna ne konur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Evde pedikür suyuna ne konur?​

Karbonat, beyaz sirke, limon suyu da ayak banyo suyunuza katabileceğiniz, sert deriyi kolayca yumuşatan malzemelerdir. Ilık su ile ayaklarınızı 15-20 dakika dinlendirin ve pedikür için yumuşamasını sağlayın.

Evde Pedikür suyu nasıl yapılır?​

1.Öncelikle bir kovaya sıcak su doldurun. Bu suyun içerisine ortalama 3-4 yemek kaşığı karbonat ilave edin. Ayaklarınızı 20 dakika bu suyun içinde bekleterek etlerinizin yumuşamasını sağlayın. 2.Ayaklarınızın tüm bölgesini havlu yardımı ile kurulayın.
Evde doğal tırnak eti peelingi nasıl yapılır?
Olmadan olmaz: Peeling Bir çay tabağına 1 yemek kaşığı zeytinyağı, tatlı badem yağı veya Hindistan cevizi yağı (erimiş, sıvı halde) koyun ve içine yarım yemek kaşığı şeker veya tuz koyup karıştırın. Bu karışımla ellerinizi, tırnak diplerinizi ve avuç içlerinizi birkaç dakika boyunca ovalayın.

Kuaförler manikür suyuna ne koyulur?​

Peki manikür suyu nasıl yapılır? Dediğinizi duyar gibiyiz. Sıcak su ve birkaç damla limon aslında en güzel manikür suyudur. Ancak ellerinizde kuruma mevcut ise limon suyu yerine lavanta yağı da tercih edebilirsiniz.

Evde kendi kendine manikür nasıl yapılır?​

Evde manikür nasıl yapılır? İşte püf noktaları…
- Adım 1: Kısaltın. Eğer tırnaklarınız uzun ise önce kesmek ile başlayın.
- Adım 2: Tırnaklarınızı ve ellerinizi yumuşatın.
- Adım 3: Bitkisel yağlardan faydalanın.
- Adım 4: Etleri temizleyin.
- Adım 5: Son kez törpüleyin.
- Adım 6: Peeling.
- Adım 7: Nemlendirin.
- Adım 8: Oje sürün.
Tırnak manikür suyu nasıl yapılır?
Orta büyüklükte bir kaba ılık su koyunuz. İçine evde bulunan, sizin tercih ettiğiniz doğal bir yağı damlatınız. Ardından gül suyu ya da limon suyu ekleyerek, manikür suyunuzu zenginleştirin. Ellerinizi kabın içerisine, tırnak uçlarınızı tamamen sokacak şekilde yerleştiriniz.

Geri