Konutta Kumpir Tanımı İçin Materyaller
Büyük uzunluk patates (kişi sayısına nazaran adedi belirleyin)
Rus salatası
Közlenmiş kapya biber
Mısır
Sosis (dana eti)
Zeytin (siyah, yeşil tercihe göre)
Kaşar peynir
Tereyağ
Tuz
Ketçap, mayonez
Konutta Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tanımıma geçmeden evvel şunu belirtmek istiyorum ben karışık kumpir stilinde hazırladım. Lakin ton balıklı yahut tavuklu istediğiniz formda iç gerecini değiştirebilirsiniz.
Kumpir imalinde güç kısım fırında pişme müddetidir. Patateslerimizi güzelce yıkıyoruz evvel yağlı kağıda sonrada alüminyum folyoya sarıp 200 derece fırında yaklaşık 1 buçuk saat pişiriyoruz.
Patatesin cinsine nazaran pişirme müddeti değişiklik gösterebiliyor. Pişen patateslerimizi uzunlamasına orta kısmını açarak tuz, tereyağ ve kaşarı ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Akabinde sıcaklığını kaybetmeden gereçleri büsbütün tercihinize kalmış bir formda ekleyip üzerine ketçap ve mayonezle süsleyip sunuma hazırlıyoruz.
Meskende Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Büyük uzunluk patates (kişi sayısına nazaran adedi belirleyin)
Rus salatası
Közlenmiş kapya biber
Mısır
Sosis (dana eti)
Zeytin (siyah, yeşil tercihe göre)
Kaşar peynir
Tereyağ
Tuz
Ketçap, mayonez
Konutta Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tanımıma geçmeden evvel şunu belirtmek istiyorum ben karışık kumpir stilinde hazırladım. Lakin ton balıklı yahut tavuklu istediğiniz formda iç gerecini değiştirebilirsiniz.
Kumpir imalinde güç kısım fırında pişme müddetidir. Patateslerimizi güzelce yıkıyoruz evvel yağlı kağıda sonrada alüminyum folyoya sarıp 200 derece fırında yaklaşık 1 buçuk saat pişiriyoruz.
Patatesin cinsine nazaran pişirme müddeti değişiklik gösterebiliyor. Pişen patateslerimizi uzunlamasına orta kısmını açarak tuz, tereyağ ve kaşarı ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Akabinde sıcaklığını kaybetmeden gereçleri büsbütün tercihinize kalmış bir formda ekleyip üzerine ketçap ve mayonezle süsleyip sunuma hazırlıyoruz.
Meskende Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı