Evde Kumpir Tarifi

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Konutta Kumpir Tanımı İçin Materyaller
Büyük uzunluk patates (kişi sayısına nazaran adedi belirleyin)
Rus salatası
Közlenmiş kapya biber
Mısır
Sosis (dana eti)
Zeytin (siyah, yeşil tercihe göre)
Kaşar peynir
Tereyağ
Tuz
Ketçap, mayonez

Konutta Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır

Tanımıma geçmeden evvel şunu belirtmek istiyorum ben karışık kumpir stilinde hazırladım. Lakin ton balıklı yahut tavuklu istediğiniz formda iç gerecini değiştirebilirsiniz.
Kumpir imalinde güç kısım fırında pişme müddetidir. Patateslerimizi güzelce yıkıyoruz evvel yağlı kağıda sonrada alüminyum folyoya sarıp 200 derece fırında yaklaşık 1 buçuk saat pişiriyoruz.
Patatesin cinsine nazaran pişirme müddeti değişiklik gösterebiliyor. Pişen patateslerimizi uzunlamasına orta kısmını açarak tuz, tereyağ ve kaşarı ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
Akabinde sıcaklığını kaybetmeden gereçleri büsbütün tercihinize kalmış bir formda ekleyip üzerine ketçap ve mayonezle süsleyip sunuma hazırlıyoruz.
Meskende Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst