Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Evde kisa katli sac kesimi nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Evde kısa katlı saç kesimi nasıl yapılır?​

Evde adım adım katlı saç kesimi
- Adım 1: Saçınızı ıslatın.
- Adım 2: Bölümlere ayırın.
- Adım 3: En alttan başlayın.
- Adım 4: Üst tutamlardan kesime devam edin.
- Adım 5: Tüm saça aynı işlemi uygulayın.
- Adım 6: Saçın üst kısmına dikkat edin.
- Adım 7: Tüm saçları açın ve kontrol edin.
Saç nasıl kısa gösterilir?
Saçınızın üst kısmını ikiye ayırın ve bu iki saç tutamını uçlarından katlayarak minik topuzunuzu kapatacak şekilde aşağıya tokalayın. Saçınızı olduğundan daha kısa gösteren saç modellerinden biri de bukleler. İşin sırrı saçlarınızda iri ve sıkı bukleler yaratmakta.
Kat kat saç kesimi kaç TL?
Hizmetlerimize ait fiyat listesi….Fiyatlarımız.

Kat kat kesim nasıl yapılır?​

“Katlı saç kesimi nasıl yapılır?” sorusunun cevabı için bu 10 adımı izleyin:
- İlk olarak saçların temiz ve ıslak olması gerekir.
- Sonrasında saçınızı ortadan ikiye eşit olarak ayırın.
- Ayrılan parçaları tel toka yardımı ile bükerek yukarı toplayın.
- Katlı saç kesimine en alttaki tutamı keserek başlayın.
Evde dalgalı saç nasıl yapılır?
Saçın en ucuna şeridi ortalayarak yerleştirin ve döndürerek saçınızı sarın. Saç derinize ulaştığınızda şeridi bağlayarak sabitleyin. İstediğiniz dalgalara ulaşmak için saçınızın tamamen kurumasını beklemeniz gerekir. Ancak süreci hızlandırmak adına kurutma makinesinden faydalanabilirsiniz.
Saçım 3 numara olsa nasıl olur?
Tarakların her biri saçı farklı bir boyda keser. 3 numaralı tarak ile yapılan saç tıraşı ise 3 numara olarak tanımlanır. Saç uzunluğu kesimden sonra 2-2,5 cm aralığında olur. Yani ne çok kısa ne de uzundur. Bu saç kesiminden geri dönmekte kolaydır.

Saçımızı uzun göstermek için ne yapmalıyız?​

Üstteki saçları toplayın (yarım toplayın), sonra da altta saçları toplayın. Sonra topladığınız iki at kuyruğunu birleştirin. Daha hacimli görünmesi için topladıktan sonra at kuyruğunu elinizle kenarlara doğru açın ve iki yandan firkete ile tutturun.
Saç kesimi ne kadar Samsun?
Samsun’da mevcut fiyat tarifesi; saç-sakal (yıkamalı) 35 TL, saç (yıkamalı) 30 TL, saç-sakal 25 TL, saç 20 TL, sakal 10 TL, saç yıkama – fön 10 TL, bıyık boyama 15 TL, epilasyon – friksiyon 5 TL, cilt bakımı 20 TL, saç boyama 50 TL, perma 50 TL ve damat tıraşı 150 TL olarak uygulanıyordu.
Katlı kesim kime yakışır?
Katlı perçem saç kesimi en çok uzun ve oval yüzlere yakışıyor. Uzun yüz hattını dengeli göstermek için sen de katlı perçem saç modelini tercih edebilirsin. Eğer köşeli yüz hatlarına sahipsen katlı perçemini ortadan ikiye ayırarak kullanmanı öneriyoruz.

Geri