Evde egitim ucreti ne kadar 2022?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Evde eğitim ucreti ne kadar 2022?​

Buna göre 2022 yılının Ocak-Haziran döneminde brüt ek ders ücreti 32,2 ₺, net ek ders ücreti ise 27,13 ₺’dir. vergi dilimine giren öğretmenlerin alacağı net ek ders ücreti 25,52 ₺’dir.
Evde eğitim nasıl uygulanır?
Evde Eğitim Hizmeti
- Öğrencinin 4 aydan uzun süre okula gidemeyeceğini belirten, hastaneden alınacak sağlık raporu,
- Veli tarafından yazılan çocuğun evde eğitim almasını talep eden dilekçe,
- Çocuğun okulundan ya da e-okuldan alınabilecek öğrenci belgesi ile başvuru yapılır.

Evde eğitim kaç ek ders?​

Evde eğitimde görevlendirilen tüm kadrolu öğretmenlere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 176’ıncı maddesi gereğince ek ders ücretleri %25 fazlasıyla ödenir.” ifadelerine yer verilmiş olup evde eğitim hizmetleri bütünüyle ek ders ücreti kapsamında değerlendirilmiştir.
Evde eğitim ek ders ücreti ne kadar?
Sözleşmeli ek ders ücretleri 23,41 lira, Takviye ek ders ücreti 54,57 lira ve özel eğitim ek ders ücreti de 34,09 lira olacak. Bu zamlı ücretler de Şubat ayından itibaren yatırılmaya başlanacak.

2022 net ek ders ücreti ne kadar?​

Öğretmenler 2022 yılının ilk 6 ayında maaşlarını yüzde 30,5 oranında zamlı alacak. Öğretmen maaşlarına gelen zamla birlikte ek ders ücretleri de zamlandı. Gündüz ek ders: 32,96 TL Lira olacak. Yüksek Lisans Ek Ders 35,27 TL olacak.
Evde eğitim hizmetlerinden kimler faydalanabilir?
Evde Eğitim Hizmeti Nedir? Sağlık problemi nedeniyle örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanama- yacak durumda olduğunu sağlık raporu ile belgelendiren okul öncesi, ilkokul, orta- okul ve lise çağındaki özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için evde sunulan eğitim hizmetidir.

Evde eğitim hangi saatlerde yapılmalı?​

Özel eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinin 14 üncü maddesi 2 nci fıkrasının (a) bendinde “Öğrencinin evde eğitim hizmeti kapsamında alacağı haftalık ders saati, sorumlu olduğu eğitim programı esas alınarak ilköğretim kademesinde veya özel eğitim programı uygulanan ortaöğretim kademesinde bir okula kayıtlı olanlar için …
Evde eğitim öğretmeni kaç saat ek ders alır?
Bu öğretmenler mesai saatleri içerisinde evde eğitim hizmetinde görevlendirilirse ayrı bir ek ders ücreti alamazlar; ancak mesai saatleri dışında evde eğitim hizmetinde görevlendirilirse haftada 8 saate kadar daha ek ders görevi ve ücreti alabilirler.

Evde eğitim 40 saatin içinde mi?​

Söz konusu yazıda bu hususlar açıklandıktan sonra 40 saat sınırına bir anlam verilememiştir denilerek durum açıklığa kavuşturulmuştur. Buna iyep,evde eğitim vs dahil değildir. YAni 40 saat aşılabilir ve ücreti ödenir. 30 saat dersi olan branş öğretmeni BEP yapamaz. 21 saati var ise 9 saate kadar BEP yapar.

Geri