AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Evde egitim ders saati kac dakika?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Evde eğitim ders saati kaç dakika?​

MADDE 9- (1) Evde eğitim hizmetine iliĢkin planlama, bireyin ihtiyacı ve eğitim ortamına iliĢkin Ģartlar dikkate alınarak ve haftalık ders saati sayısı 10 (on) saatten az olmamak üzere kurulca; hastanede eğitim hizmetine iliĢkin planlama ise okul yönetimince yapılır.

Ilisik kesme Ne zamana kadar?​

İşte cevaplar… İL DIŞI İLİŞİK KESME NE ZAMAN? Atama sonuçlarına göre tercih ettği eğitim kurumuna atanan öğretmenler 5 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla ilişik kesme işlemlerini gerçekleştirebilecek.
Evde eğitim hizmeti Haftada kaç saat?
Özel eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinin 14 üncü maddesi 2 nci fıkrasının (a) bendinde “Öğrencinin evde eğitim hizmeti kapsamında alacağı haftalık ders saati, sorumlu olduğu eğitim programı esas alınarak ilköğretim kademesinde veya özel eğitim programı uygulanan ortaöğretim kademesinde bir okula kayıtlı olanlar için …

Evde eğitim 40 saate dahil mi?​

Söz konusu yazıda bu hususlar açıklandıktan sonra 40 saat sınırına bir anlam verilememiştir denilerek durum açıklığa kavuşturulmuştur. Buna iyep,evde eğitim vs dahil değildir. YAni 40 saat aşılabilir ve ücreti ödenir. 30 saat dersi olan branş öğretmeni BEP yapamaz. 21 saati var ise 9 saate kadar BEP yapar.

Ilişik kesmenin süresi var mı?​

Hemen ayrılış yapacak olan öğretmenlerin kararnamesi okula geldiği gün ilişik kesebilir. Kararname tebliğinden itibaren 15 gün mehil müddetinizi kullanabilirsiniz. İl içi ilişik kesmek 15 gün içerisinde yapılabilir.
Ilişik kesmek kaç gün 2021?
İlan edilen atama sonuçlarına göre tercih ettiği eğitim kurumuna atanmış olan öğretmenler 2 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla görevden ayrılma işlemlerini gerçekleştirebilecek.
Bir “evde eğitim öğrencisi 30 saate kadar ders alabilir. Ancak bunu farklı öğretmenlerden almak durumundadır. Bu durumda bir öğretmen öğrencinin 8 saatlik dersine girerken başka bir öğretmen de başka 8 saate kadar dersine girebilecek.
Öğrencilerin almadıkları derslerden notu olmaz ve e-okula girilmez. Muaf gibi düşünebilirsiniz. 6. Evde veya hastanede eğitim alan öğrencilerin sadece eğitimini gördüğü derslerin puanları esas alınır.
30 saat derse giren öğretmen evde eğitim verebilir mi?
Zaten üzerinde sınıf görevi bulunan sınıf öğretmenleri haftada 30 saat ders okuttuğundan ve ek ders ücreti ödemelerine ilişkin karar uyarınca haftada 30 saatten fazla ders okutamayacağından evde eğitim hizmetleri kapsamında görev almalarına da imkan bulunmamaktadır.

Halk eğitim kursu 40 saat derse dahil mi?​

Aynı şekilde Halk Eğitim Merkezlerinde kadrolu öğretmenlere görev verilirken 40 saat bütünlüğü aranacaktır (Öğretmen müfredat kapsamında 25 saat derse giriyorsa 15 saatte Halk Eğitim Merkezi kurslarında görev alabilecektir).

Geri