Konutta Akçaabat Köfte Tanımı İçin Gereçler
600 gram kadar yağlı kıyma
1 büyük kase dolusu bayat ekmek
3 diş sarımsak
2 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı su
Meskende Akçaabat Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Ekmek ufalanır.
Sarımsak ince ince doğranır.
Tüm materyal karıştırılır ve en az 15 dakika yoğrulur.Şekil verilir.
Tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ koyulur.
Aksi düz pişirilir. (fırında tost makinesinde yahut ızgarada pişirebilirsiniz).
Afiyet olsun
Meskende Akçaabat Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
600 gram kadar yağlı kıyma
1 büyük kase dolusu bayat ekmek
3 diş sarımsak
2 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı su
Meskende Akçaabat Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Ekmek ufalanır.
Sarımsak ince ince doğranır.
Tüm materyal karıştırılır ve en az 15 dakika yoğrulur.Şekil verilir.
Tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ koyulur.
Aksi düz pişirilir. (fırında tost makinesinde yahut ızgarada pişirebilirsiniz).
Afiyet olsun
Meskende Akçaabat Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı