AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Evcilik Oyunu Bahar & Mert Resimleri

haberci

Yeni Üye
BAHAR AKÇA
1984 doğumlu Yengeç burcu Kültür Üniversitesi Halka İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görüyor Oyunculuk yapıyor Ailesiyle birlikte yaşıyor Ailesi, Bahar ile beraber toplam 5 kişiden oluşuyor ve birbirine yan gösterişsiz bir hayatları var Annesi ve babasıyla arkadaş gibi ama erkek kardeşine çok düşkün 4 yakın arkadaşı var Hepsiyle derhal her gün konuşuyor, çalışmadığı günlerde de beraber süre geçiriyorlar
MERT ÖĞÜN
1977 Ankara doğumlu Oğlak burcu Irtibat bölümünden mezun şimdi Show TV ’de sunuculuk yapıyor Annesi eğitim danışmanı, babası ise yerbilim mühendisi
evcilik oyunu bahar akça mert öğün resimleri
*

Bahar Akça ve Mert Öğün hakkında detaylı bilgiler verilmiş. Bahar, 1984 doğumlu Yengeç burcu ve Kültür Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim alıyor. Ayrıca oyunculuk da yapıyor. Ailesiyle birlikte toplam 5 kişilik bir aileleri var ve Bahar, ailesiyle yan gösterişsiz bir hayat sürüyor. Özellikle erkek kardeşine çok düşkün olduğu belirtilmiş. 4 yakın arkadaşıyla sık sık iletişimde olan Bahar, onlarla zaman geçirmeyi seviyor.

Mert Öğün ise 1977 Ankara doğumlu Oğlak burcu. İletişim bölümünden mezun olan Mert, şu anda Show TV'de sunuculuk yapıyor. Annesi eğitim danışmanı, babası ise yerbilim mühendisi. İki farklı sektörden gelen ebeveynleriyle büyümüş.

Evcilik Oyunu resimlerini merak ediyorsanız, lütfen resimleri paylaşın, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri