AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Evanescence grubu dagildi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Evanescence grubu dağıldı mı?​

Evanescence grubu dağıldı – Kültür Sanat Haberleri.
Evanescence ne zaman öldü?
Bu albümün 5 Ocak 2006’da başlayıp 9 Aralık 2007’de sona eren turnesinin ardından grup müziğe ara vermeye karar verdi. Evanescence’ta birkaç eleman değişikliği yaşandı….
Evanescence nereli?
Evanescence (telaffuz:ˌɛvəˈnɛsəns), Amerikalı rock müzik grubu. 1995 yılında grubun vokalisti Amy Lee ve gitaristi Ben Moody tarafından Little Rock, Arkansas’ta kurulmuştur.

Evanescence Bring Me To Life hangi yıl?​

Bring Me To Life single (20 Mayıs 2003)
Evanescence My Immortal ne zaman çıktı?
“My Immortal” Evanescence’in Fallen albümünden çıkan üçüncü teklidir. “Going Under”ın ardından 3 Aralık 2003 tarihinde Wind-up üzerinden yayınlanan bu parça, Amy Lee ve Ben Moody tarafından yazılmıştır. Bunu izleyen tekli “Everybody’s Fool”olmuştur.
Amy Lee Fisher hastalığı nedir?
2006’da bir Amerikalı yardım kuruluşu olan Out of the Shadows’un başına geçti. Bu uluslararası bir kuruluştu ve amacı da insanları epilepsi hastalığı hakkında eğitmekti. Amy Lee’nin görevi kabul etmesinin bir nedeni de erkek kardeşi Robby’ye bu hastalığın teşhisi konmuş olmasıydı.

Evanescence nasıl telaffuz edilir?​

bir konserinde seyircinin hep birlikte “e-vensıs” şeklinde dile getirdiği okunuştur. evanesens diye telaffuz edilir, gözden kaybolmak demektir ingilizcede. fading away gibi bişeydir. “evane siken se” diye de pekala okunabilir. hem de bir arkadaş tarafından değil bizzat ben tarafından.
Amy Lee nerede yaşıyor?
Lee’nin yazdığı bu şarkılarda direkt olarak bu kız kardeşe atıflarda bulunulmuştur. Lee, toplam dokuz yıl piyano dersi almıştır. Ailesi ile beraber sık sık taşınmış, Florida ve Illinois’den sonra son olarak Arkansas’a yerleşmiştir.
Bring Me To Life hangi oyunda?
Evanescence’dan “Bring Me To Life” ile FUSER™ kütüphaneni genişlet. Oyunda hemen kullanılabilir olacak bu ilave çalınabilir parça ile mixlerine yeni bir hava kat. Oynamak için FUSER ana oyununu gerektirir.

Amy Lee ne yapıyor?​

Amy Lynn Hartzler (önceki soyadı Lee, d. 13 Aralık 1981 — Riverside, Kaliforniya), Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen. Grammy ödüllü rock grubu Evanescence’ın kurucusu ve vokalistidir. Şarkıcılığının ve şarkı yazarlığının yanı sıra klasik müzik eğitimli bir piyanisttir.
Evanescence Bring Me To Life kaç yılında çık?

Geri