SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Ev Üretimi Salep Tanımı İçin Malzemeler
3 orta uzunluk fincan ölçüsü süt
2 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı dolusu nişasta
1 çay kaşığının yarısı tarçın
1 pk vanilya
2 yemek kaşığı dövülmüş fındık
Üzeri için;
Tercihe nazaran tarçın
Ev Üretimi Salep Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Süt ,şeker, nişasta ,tarçın derin bir cezve yahut küçük tencereye boşaltıp karıştırılır eritilir.
Orta ateşe alınır ,katılaşana kadar karıştırılır.
Kaynayan salep ateşten alınıp çabucak fındık eklenip karıştırılır.
Eşit formda fincanlara boşaltılıp tarçın serpilir ve sıcak sıcak içilir.
Deneyenlere şimdiden afiyet olsun .
Ev Üretimi Salep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 orta uzunluk fincan ölçüsü süt
2 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı dolusu nişasta
1 çay kaşığının yarısı tarçın
1 pk vanilya
2 yemek kaşığı dövülmüş fındık
Üzeri için;
Tercihe nazaran tarçın
Ev Üretimi Salep Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Süt ,şeker, nişasta ,tarçın derin bir cezve yahut küçük tencereye boşaltıp karıştırılır eritilir.
Orta ateşe alınır ,katılaşana kadar karıştırılır.
Kaynayan salep ateşten alınıp çabucak fındık eklenip karıştırılır.
Eşit formda fincanlara boşaltılıp tarçın serpilir ve sıcak sıcak içilir.
Deneyenlere şimdiden afiyet olsun .
Ev Üretimi Salep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı