AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ev yapimi portakalli dondurma nasil yapilir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.242
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Ev yapımı portakallı dondurma nasıl yapılır?​

- Narenciye Sıkacağı Aparatını stand miksere takın.
- Portakalları ikiye bölün (Portakallardan birini ayırın).
- Hız Kontrol Kolunu 6 konumuna getirin ve portakalları sıkıp çıkan suyu bir sürahide toplayın.
- Taze portakal suyunu dondurma kalıplarına dökün.
- Ayırdığınız portakalı dilimleyin.
- Adım.
- Adım.
- Adım.

Ev yapımı muzlu dondurma nasıl yapılır?​

Kolay Muzlu Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?
- Muzları doğradıktan sonra buzluğa koyun. En az 2 saat boyunca bekletin.
- Muzlar donduktan sonra blenderda süt ile karıştırın. İstediğiniz aromayı ekleyip tekrar karıştırın.
- Karışım iyice karıştığında servis yapabilirsiniz ya da buzlukta bekletebilirsiniz. 🙂
Portakal derin dondurucuda nasıl saklanır?
kilitli poşeti açalım içine yerleştirelim. kilitini kapatalım havasını kürdan yardımı ile alalım. derin dondurucuya kaldıralım ve lazım olduğunda ise derin dondurucudan çıkartıp robottan geçilecek kıvama gelene kadar bekletelim. çok erimeyecek hafif buzlu olacak portakal öyle robottan geçirip kullanabiliriz.
Ev yapımı limonlu dondurma nasıl yapılır?
Şeker, salep ve süt tencereye alınır ve çırpılır, orta ateşte 2-3 dakika kaynatılır. Ara ara karıştırılır ve soğutulur. Soğurken bir kapta 2 limon rendenin ince yeri ile rendelenir ve üzerine limonların suyu sıkılır. 1 yemek kaşığı şeker ve yarım çay kaşığı zerdeçal katılır ve karıştırılır.

Ev yapımı dondurma nasıl yapılır?​

Ev Usulü Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?
- Krem şantilerimizi ve sütümüzün yarısını bir kaba aktarıp kıvamını alana dek çırpalım.
- Tencereye sütün geri kalanını, şekeri, vanilyayı ve salebimizi aktarıp kaynayana kadar karıştıralım.
- Sütümüz kaynadıktan sonra altını kapatıp ılımasını bekleyelim.

Sade dondurma neden yapılır?​

Sade Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?
- Bir tencerenin içerisine süt, salep krema ve şekeri alıp karıştırarak kaynatmaya başlayın.
- Hafif koyu bir kıvam alınca ocaktan alın ve kaplara bölüştürün.
- Donunca da çıkarıp dondurma makinesine aktarın.
- Ardından dondurma kaşığı ile şekillendirerek servis edebilirsiniz.
Portakal suyu derin dondurucuya konur mu?
Portakal suyunu en tatlı şekilde saklama yöntemlerinden bir tanesi de mutlaka buzlukta saklama yöntemi olmaktadır. Özellikle ihtiyaçtan fazla miktarda portakal suyu hazırlamış sınır Bu yöntem uzun dönem rahatça kullanabilmeniz için son derece büyük avantaj sağlar.
Limon ve portakal buzlukta nasıl saklanır?
Dondurulmuş Limon Ve Portakal Tarifi Nasıl Yapılır? Şimdi depolamanın tam Zamanı, kaçırmayın derim😊 Allah ağız tadıyla içmeyi nasip etsin inşallah. Her poşete 1 portakal, 1 limon. Yıkayıp, çekirdekleri çıkartıp, resimdeki gibi doğrayıp buzluk poşetine koyuyoruz ve buzluğa atıyoruz.

Limonlu buzlu dondurma nasıl yapılır?​

Bir kap içine toz şeker konulacak. Üzerine 2 limon’un kabuğu rendelenecek. Ardından elle şeker ve limon kabuğu iyice ovalanacak. Üzerine içme suyu ilave edilecek ve şeker erinceye kadar karıştırılacak.
 
Geri
Üst