Ev Üretimi Makarna Tanımı İçin Malzemeler
100 gram un ( 2 çay bardağı )
1 tane yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 paket krema
Tulum peynir rendesi
Maydanoz
Ev Üretimi Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
2 çay bardağı unu havuz yapın. Ortadına yumurta kır. 1 çay kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekle.
Yumurtayı çırpa çırpa tüm unu yedir. Çatalla çırpıyoruz. Sonra elle yoğurmaya geçebiliriz.
Sert bir hamur elde edeceğiz. Hamurumuzu 15 dakika buzdolabı poşetine koyup dinlendiriyoruz …
Makarna makinasından 1 den 9 a kadar ayarlarda 2 sefer geçiyoruz makarna hamurunu elde etmiş oluyoruz.
Kaynar suda 5 dakika kaynatıyoruz ve hazır oluyor. Makarnalar piştikten sonra tavada 1 paket kremayı kenarları göz göz olana kadar kaynatalım altını kapatıp hazırladığımız makarları krema ile buluşturalım, servis tabağına alıp üzerine tulum peyniri rendeleyelim maydanoz ile süsleyelim
Ev İmali Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
100 gram un ( 2 çay bardağı )
1 tane yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 paket krema
Tulum peynir rendesi
Maydanoz
Ev Üretimi Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
2 çay bardağı unu havuz yapın. Ortadına yumurta kır. 1 çay kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekle.
Yumurtayı çırpa çırpa tüm unu yedir. Çatalla çırpıyoruz. Sonra elle yoğurmaya geçebiliriz.
Sert bir hamur elde edeceğiz. Hamurumuzu 15 dakika buzdolabı poşetine koyup dinlendiriyoruz …
Makarna makinasından 1 den 9 a kadar ayarlarda 2 sefer geçiyoruz makarna hamurunu elde etmiş oluyoruz.
Kaynar suda 5 dakika kaynatıyoruz ve hazır oluyor. Makarnalar piştikten sonra tavada 1 paket kremayı kenarları göz göz olana kadar kaynatalım altını kapatıp hazırladığımız makarları krema ile buluşturalım, servis tabağına alıp üzerine tulum peyniri rendeleyelim maydanoz ile süsleyelim
Ev İmali Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı