- Konu Yazar
- #1
Mesken Üretimi Hamburger Ekmeği Tanımı İçin Gereçler
6 su bardağı un
600 ml su
1 paket maya
1 yemek kaşığı tuz
2 yemek kaşığı toz şeker
1.5 yemek kaşığı yağ
Konut Üretimi Hamburger Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yapılışı derin bir kaba mayayı, tuzu, şekeri, yağımızı, suyu karıştıralım.
Ununuzu azar azar ekleyelim. Ele yapışır bir hamur elde edelim hamurumuzu 30 mayalanmaya bırakıyoruz.
Mayalandırdıktan sonra bezelerimizi yapıp tepsiye dizelim.
Tepside 20 dk bekletip üzerine yumurtanın sarısını sürüp fırına sürelim.
Fırın derecem 180 yapanlara afiyet olsun.
Mesken Üretimi Hamburger Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
6 su bardağı un
600 ml su
1 paket maya
1 yemek kaşığı tuz
2 yemek kaşığı toz şeker
1.5 yemek kaşığı yağ
Konut Üretimi Hamburger Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Yapılışı derin bir kaba mayayı, tuzu, şekeri, yağımızı, suyu karıştıralım.
Ununuzu azar azar ekleyelim. Ele yapışır bir hamur elde edelim hamurumuzu 30 mayalanmaya bırakıyoruz.
Mayalandırdıktan sonra bezelerimizi yapıp tepsiye dizelim.
Tepside 20 dk bekletip üzerine yumurtanın sarısını sürüp fırına sürelim.
Fırın derecem 180 yapanlara afiyet olsun.
Mesken Üretimi Hamburger Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı