Mesken Üretimi Çikolata Tanımı İçin Materyaller
50 gram hindistancevizi yağı (Katı halde)
2 yemek kaşığı kakao
4 yemek kaşığı pekmez
Fındık
Yaban mersini
Konut Üretimi Çikolata Tanımı Yapılışı
Hindistancevizi yağı benmari yolu eritilip kakao ve pekmez de eklenerek güzelce karıştırılır.
Muffin kalıplarına fındık, yaban mersini yahut dilediğiniz kuruyemişlerden koyulur.
Üzerlerine yemek kaşığı yardımıyla çikolata harcından eklenir.
Derin dondurucuda 30 dakika kadar dondurulur. Afiyet olsuunn
50 gram hindistancevizi yağı (Katı halde)
2 yemek kaşığı kakao
4 yemek kaşığı pekmez
Fındık
Yaban mersini
Konut Üretimi Çikolata Tanımı Yapılışı
Hindistancevizi yağı benmari yolu eritilip kakao ve pekmez de eklenerek güzelce karıştırılır.
Muffin kalıplarına fındık, yaban mersini yahut dilediğiniz kuruyemişlerden koyulur.
Üzerlerine yemek kaşığı yardımıyla çikolata harcından eklenir.
Derin dondurucuda 30 dakika kadar dondurulur. Afiyet olsuunn