- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ev interneti kaç gb kullandım nasıl öğrenirim?
İnternet paketimde kalan kullanımımı nasıl öğrenebilirim? İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Faturalı hatlar için yapılan sorgularda son 1 saat içerisinde yapmış olduğunuz kullanımlar dahil değildir.Toplam ne kadar internet kullandım?
1- Ayarlar uygulamasını açın ve Ağ ve Internet/Veri Kullanımı yolunu izleyin. Açılan pencerede son 30 güne ait Internet kullanımınızı göreceksiniz. 2- Internet kullanımını hangi uygulamaların yaptığını görmek için ise Kullanım ayrıntıları linkine tıklatın.İnternet kullanımını nereden öğrenebilirim?
İnternet kullanımını nereden öğrenebilirim?Peki nasıl kontrol edilir? Bunun için Android telefonlarda ilk olarak Ayarlar bölümüne girmeniz gerekiyor. Ayarlar bölüne giriş yaptıktan sonra “Veri kullanımı” sekmesine basıyoruz. Buradan fotoğraftan da görebileceğiniz üzere belli bir tarih aralığına dair veri tüketimini görebilirsiniz.
Wifi kaç GB kaldığını öğrenme?
Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000’e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.KYK Wifi kaç gb?
KYK yurtlarında kalan öğrenciler, bu yıl yerleştiklerinde internet kotası şoku yaşadılar. Sınırsız olan internet, artık her bir öğrenci için ayda sadece 16 GB.Benim kaç gb internetim var?
Benim kaç gb internetim var?Türk Telekom paket ne kadar kaldı?
9333’ü arayarak ya da TL yazıp 9333’e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.Veri kullanımı nasıl ayarlanır?
Mobil veri kullanımı ile ilgili uyarıları veya sınırı ayarlama- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Ağ ve internet. Veri kullanımı’na dokunun.
- Mobil veri kullanımı Ayarlar. simgesine dokunun.
- Veri uyarısı’na dokunun. Gerekirse önce Veri uyarısı oluştur özelliğini açın.
- Bir sayı girin.
- Ayarla’ya dokunun.
Türk Telekom internet ne kadar kaldı nasıl öğrenebilirim?
Türk Telekom internet ne kadar kaldı nasıl öğrenebilirim?2. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333’ü arayarak ya da TL yazıp 9333’e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz.