AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eunwoo neden agladi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Eunwoo neden ağladı?​

[PANN] CHA EUNWOO ÇOK YALNIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR. So Yihyun, In Kyojin evli çifti All The Butlers şovuna çıktı ve Eunwoo evlenmek istiyorum diyerek ağlamaya başladı, o kadar üzücü bir şekilde ağladı ki, yanında biri olan insanları kıskandığını söyledi.

Eun Woo nasıl kızlardan hoşlanır?​

Eun Woo nasıl kızlardan hoşlanır?
Eunwoo: “Ben de Bin gibiyim, aşık olmam zaman alır. Bilgili kızlardan hoşlanırım, zor durumlarda ne yapmasını bilmeli. Güçlü kız imajı yayanlardan çok, nazik ve masum kızlardan hoşlanırım.”

Eunwoo ne kadar para kazanıyor?​

Eunwoo ne kadar para kazanıyor?
ASTRO üyesi olan hem şarkıcı hem aktör Cha Eunwoo, 2018’de 1.378 milyar KRW (yaklaşık 10M~TL), 2019’da 2.54 milyar KRW (yaklaşık 19M~TL) ve 2020’de 2.576 milyar KRW (yaklaşık 19M~TL) satış yaptı. 2015’te ASTRO ile ilk çıkışından bu yana, her yıl birden fazla dizide rol aldı.

Cha Eun Woo nasıl ünlü oldu?​

2018 yılında, Top Management mini dizisinde yer aldı. Aynı yıl JTBC’nin romantik komedi dizisi Gangnam Beauty ‘de başrol olarak yer aldı. Dizi yayınlandıktan sonra popülaritesinde artış yaşandı. Ayrıca GQ Kore’nin Yılın Erkekleri arasında yer aldı.

Eunwoo kaç yaşında?​

Eunwoo kaç yaşında?
25 yaşında (30 Mart 1997)Cha Eun-woo / Yaş

Astro hangi şirket?​

Astro hangi şirket?
ASTRO Fantagio Entertainment’a bağlı 6 üyeli erkek grubu.

Moon bin kimdir?​

Üçüncü üyemiz Moonbin -Takma adı Binnie ve Uykucu Moonbin’dir. -26 Ocak 1998’de doğdu. -Kendisinden küçük Moon Soo adında bir kız kardeşi var. -Moonbin dansta, kış sporlarında ve oyunculukta yeteneklidir.

Astro fanlarına ne isim verilir?​

Astro fanlarına ne isim verilir?
Fanclub isimleri ise.. AROHA! Aroha “ASTRO tüm hayranları seviyor (ASTRO Hearts All the Fans)” anlamına geliyor. Grup adlarından ARO’yu, Heartsdan (kalpler) H’yi ve All fansdan (tüm hayranlar) da A’yı almışlar!

So Ji Sub ne kadar kazanıyor?​

So Ji Sub ne kadar kazanıyor?
3. So Ji Sub – 67,000 $ Buna ek olarak oynadığı dizilerden de bölüm başına 67 bin dolar kazanıyor. Hem yetenekli hem yakışıklı hem de üstüne bol kazançlı…

Cha Eun Woo nasıl keşfedildi?​

Ben tuvalete giderken bir yetenek avcısı beni takip etti. O zamanlar, bir şarkıcı olmak gibi bir hayalim yoktu. Daha çok doktor, savcı ya da hakim olmayı istiyordum. ” Cha Eun Woo’nun hikayesine şaşırdınız mı?

Eunwoo kaç yaşında öldü?​

Eunwoo kaç yaşında öldü?

Eun Woo boyu kaç?​

Eun Woo boyu kaç?
1,83 mCha Eun-woo / Boy

Astro Kpop kimdir?​

ASTRO Fantagio Entertainment’a bağlı 6 üyeli erkek grubu. ASTRO adının anlamı: ASTRO kelimesi İspanyolca’da ”Yıldız” anamına geliyor.

Astro jinjin kimdir?​

Astro jinjin kimdir?
Beşinci olan sıradaki üyemiz ise Jinjin -Gerçek adı Park Jinwoo. -15 Mart 1996 doğumlu. -Takma adı Angelic Smile ( Meleksi Gülüş). -EunWoo gibi o da İngilizce konuşabiliyor.

Eunwoo hangi grupta?​

Eunwoo hangi grupta?
AstroCha Eun-woo / Müzik grubu (şu tarihten beri: 2016)

Eunwoo nasıl kızlardan hoşlanır?​

Cho Eun Woo kaç yaşında?​

Cho Eun Woo kaç yaşında?
Cha Eun-woo, 30 Mart 1997’de Gyeonggi Eyaleti, Gunpo’da doğdu.

Eunwoo nasıl keşfedildi?​

Eunwoo nasıl keşfedildi?
Ben tuvalete giderken bir yetenek avcısı beni takip etti. O zamanlar, bir şarkıcı olmak gibi bir hayalim yoktu. Daha çok doktor, savcı ya da hakim olmayı istiyordum. ”

Eun-Woo boyu kaç?​

Ji Sung bölüm başı ne kadar alıyor?​

Ji Sung bölüm başı ne kadar alıyor?
Baeksang ödüllü bir diğer isim olan ünlü oyuncu Jo In Sung, yalnızca televizyonda değil, beyaz perdede de yeteneğini kanıtlamış oyunculardan biri. Elbette bu başarısı ona bizzat yol, su ve elektrik olarak geri dönüyor ve rol aldığı dizilerden bölüm başına 67 bin dolar kazanarak pek çok ünlü ismi geride bırakıyor.

Kim So Hyun ne kadar maaş alıyor?​

Kim So Hyun ne kadar maaş alıyor?
Bu haberlere göre, Kim Soo Hyun bölüm başına garantili ₩ 500 milyon KRW (yaklaşık 440.000 USD) alacak. Dizi reklamlarından, telif hakkı satışlarından ve daha fazlasından elde edeceği geliri içermediği için bu sayı minimum garantidir.

[PANN] CHA EUNWOO ÇOK YALNIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR. So Yihyun, In Kyojin evli çifti All The Butlers şovuna çıktı ve Eunwoo evlenmek istiyorum diyerek ağlamaya başladı, o kadar üzücü bir şekilde ağladı ki, yanında biri olan insanları kıskandığını söyledi.

Eun Woo'nun hoşlandığı kızlar hakkında da bilgi verilmiş. Bin gibi aşık olmanın zaman aldığını, bilgili kızlardan hoşlandığını ve zor durumlarda ne yapması gerektiğini bilen kızlardan etkilendiğini ifade etmiş. Güçlü kız imajı yayanlardan ziyade nazik ve masum kızlardan hoşlandığını belirtmiş.

Eunwoo'nun gelirine dair bilgiler de paylaşılmış. ASTRO üyesi olan Cha Eunwoo'nun 2018’de 1.378 milyar KRW, 2019’da 2.54 milyar KRW ve 2020’de 2.576 milyar KRW satış yaptığı belirtilmiş. Ayrıca her yıl birden fazla dizi projede yer alarak gelir elde ettiği bilgisi verilmiş.

Eunwoo'nun ünlü olma süreci de açıklanmış. 2018 yılında Top Management mini dizisinde yer aldıktan sonra JTBC’nin romantik komedi dizisi Gangnam Beauty ‘de başrol olarak yer alarak popülerlik kazanmış. Aynı zamanda GQ Kore’nin Yılın Erkekleri listesinde de yer almış.

Ayrıca Eunwoo'nun Astro grubunda olduğu ve Fantagio Entertainment'a bağlı 6 üyeli erkek grubunun üyesi olduğu belirtilmiş. Astro fanlarının ise AROHA olarak adlandırıldığı ve bu ismin "ASTRO tüm hayranları seviyor (ASTRO Hearts All the Fans)" anlamına geldiği vurgulanmış.

Eunwoo'nun doğum tarihi ve yaşı da açıklanmış. 30 Mart 1997 doğumlu olan Cha Eunwoo'nun şu an 25 yaşında olduğu belirtilmiş. Boyu ise 1.83 m olarak paylaşılmış.

Son olarak, Eunwoo'nun nasıl keşfedildiği konusunda da bilgi verilmiş. Tuvalet ziyareti sırasında bir yetenek avcısının peşinden gelmesiyle keşfedildiğini ve o dönemlerde şarkıcı olmayı değil doktor, savcı ya da hakim olmayı hayal ettiğini ifade ettiği belirtilmiş.

Geri