AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ETwinning Webinar sertifikasi nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ETwinning Webinar sertifikası nasıl alınır?​

Adım 1: Öncelikle ETwinning sertifikası almak için http://etwinningonline. eba.gov.tr/ adresine kayıt yapmanız gerekir. Kayıt işlemi için ”Register” yazan yere tıklamanız gerekir. Adım 2: Girdiğiniz sayfada kullanıcı ismi, mail adresi ve şifre yazan yerleri doldurup kayıt olun.

Seminer program ne demek?​

Seminer; bir konu hakkında bilgi vermek ve bu bilgiler üzerinde tartışmak amacıyla düzenlenen toplantılara verilen isimdir. Seminer hazırlamak için, önce konu belirlenir ve bu konu üzerinde sunuma yönelik araştırma yapılır ve sunumu yapacak düzeye, bilgi birikimine ve isteğe sahip kişiler belirlenir.
eTwinning Webinar ne demek?
Çevrimiçi Seminerler; çeşitli konular hakkında akranlarınızla bilgi edinme, konuşma ve tartışma fırsatı yakalayacağınız canlı iletişim oturumlarıdır.
eTwinning EBA nedir?
eTwinning Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. Merkezi Destek Servisi, Avrupa’daki okullar, öğretmenler ve öğrenciler için eğitimi geliştiren 31 Avrupa Eğitim Bakanlığının uluslararası işbirliğinden oluşan European Schoolnet tarafından yönetilmektedir.

Ücretsiz webinar nedir?​

Webinar ne demek sorusuna internet semineri cevabını verebiliriz. Yalnızca seminer değil, internet tabanlı toplantılar için de kullanılan webinar, mesafe ve mekandan bağımsız olarak, sunum yapabilme özgürlüğü tanır ve katılımcıları online bir platformda bir araya getirir.

Webinar zoom nedir?​

Zoom, iş toplantıları, işbirliği ve özel web semineri çözümlerine hitap eden genel amaçlı bir video konferans aracıdır. Zoom’da web semineri otomasyonu mevcut değildir ve en basit haliyle çoklu bir görüntülü konuşma platformu olarak düşünülebilir.
Proje günlüğünün kullanım amacı nedir?
Proje Günlüğü Projeniz için bir günlük veye blog oluşturmak için kullanılır. Proje Günlüğü sayesinde tüm proje aktiviteleriniz proje aktivite sıralarına göre görülebilir ve üyeler tarafından yorumlar yapılabilir. Projenizin görünürlülüğü için oldukça önemlidir.

Geri