AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

eTwinning projeleri kac gunde onaylanir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

eTwinning projeleri kaç günde onaylanır?​

Bir ortak seçin ve formu doldurun (Not: Yalnızca bir ortak formu doldurmalıdır). Formu gönderdikten sonra, ortağınız talebinizi kabul etmesini isteyen bir ileti alacaktır. Kabul ettikten sonra, her iki Ulusal Destek Servisine de bilgi iletilecek ve projeniz 7 gün içinde kabul edilecek ya da reddedilecektir.

eTwinning Merkezi Destek Servisi hangi ülke?​

eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermektedir.

eTwinning en önemli iki özelliği nedir?​

eTwinning en önemli iki özelliği nedir?
İyi bir eTwinning projesinde mutlaka bulunması gereken 5 özellik şunlardır; 1-Proje ortak hedeflere sahip olmalı ve plan kapsamında olmalıdır. 2-Proje uygulayıcısı öğretmenlerin projeye önemli katkıları olmalıdır. 3-Proje aktivitelerinde öğrenciler aktif biçimde yer almalıdır.

eTwinning Kalite Etiketi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?​

eTwinning Kalite Etiketi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
1. Ulusal Kalite Etiketi ve 2021 eTwinning Türkiye Özel Ödülleri için son başvuru tarihi 15.06

eTwinning e nasıl başlanır?​

eTwinning ile ilgileniyorum – nasıl başlayabilirim? Yapmanız gereken ilk şey, eTwinning üzerinden kaydolmak, ve profilinizi oluşturmaktır. Kayıt işleminden sonra, gruplara, katılabilir, projelerde, yer almaya başlayabilir ve eTwinning eğitimlerine ve mesleki gelişim programın erişim sağlayabilirsiniz.

Öğrenciler Twinspace şifresini değiştirebilir mi?​

Öğretmen-Yönetici: Twinspace’in tamamını kontrol yetkisi vardır. Projeye yeni öğretmen (sadece izleyici olarak), öğrenci ve ziyaretçi ekleyebilirsiniz. Öğrencilerinizin şifrelerini değiştirebilirsiniz.

eTwinning Erasmus Nedir?​

eTwinning Erasmus Nedir?
2005 yılında Avrupa Komisyonunun eöğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning, 2014 yılından bu yana AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor program olan Erasmus+’a, sıkı bir şekilde entegre edilmiştir. …

Etwinningte kaç ülke var?​

Etwinningte kaç ülke var?
eTwinning Plus, Avrupa’ya komşu olan yedi ülkeyi kapsamaktadır. Bu ülkeler; Doğu Ortaklığı içinde yer alan Ermenistan, Azerbaycan, Gürcistan, Moldova, Ukrayna ve Avrupa Akdeniz Ortaklığı (EUROMED)’nın parçası olan Tunus ve Ürdün’dür.

eTwinning öğrenci sertifikası ne işe yarar?​

ETwinning sertifikası ile birlikte sizinle aynı branşta faaliyet gösteren kişilerle tanışıp projeler geliştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra dünyanın her yerinden birçok kişi ile etkileşim kurup network ağınızı geliştirebilirsiniz. Bu sertifikayı almak çok kolaydır.

eTwinning kalite etiketi nasıl alınır?​

Başvuru nasıl yapılır?
- eTwinning Live’de oturum açın.
- Projeler bölümüne gidin.
- Projenizi bulun ve Bir Kalite Etiketi için Başvurun üzerine tıklayın.
- Gerekli tüm bilgilerle kutucukların tamamını doldurun ve çalışmalarınızla ilgili bulguları sunun.

Merhaba! eTwinning projelerinin onay süreci konusunda bilgi vermek isterim.

eTwinning projeleri, projeyi tamamladıktan sonra seçilen ortak tarafından gönderilen formun kabul edilmesi sonrasında 7 gün içinde Ulusal Destek Servislerine iletilir. Bu süre içinde proje ya kabul edilir ya da reddedilir.

eTwinning Merkezi Destek Servisi Türkiye'de faaliyet göstermektedir. Türkiye Ulusal Destek Servisi, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunmaktadır.

eTwinning'in en önemli özellikleri arasında şunlar bulunmaktadır: Proje ortaklarının ortak hedeflere sahip olması ve plan kapsamında olması, proje uygulayıcı öğretmenlerin projeye önemli katkılar sağlaması, öğrencilerin proje aktivitelerinde aktif biçimde yer almaları gibi unsurlar önemlidir.

eTwinning Kalite Etiketi başvuru sonuçları genellikle belirli bir tarihte açıklanır. Örneğin, 2021 yılı için Ulusal Kalite Etiketi ve eTwinning Türkiye Özel Ödülleri için son başvuru tarihi 15.06 olarak belirtilmiştir.

eTwinning'e başlamak isteyenlerin ilk yapmaları gereken adımlar arasında eTwinning'e kaydolmak, profil oluşturmak, gruplara katılmak, projelere dahil olmak ve eğitimlere erişim sağlamak yer almaktadır.

Öğrencilerin Twinspace şifrelerini değiştirebilmeleri için öğretmen veya yönetici yetkisine sahip olmaları gerekmektedir. Bu yetkiye sahip olan kişiler Twinspace üzerinde pek çok kontrol yetkisine sahip olabilirler.

eTwinning ve Erasmus arasındaki ilişki 2005 yılında başlatılan eTwinning'in, 2014 yılından itibaren AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor programı olan Erasmus+ programıyla sıkı bir şekilde entegre edilmiş olmasıdır.

eTwinning'in kapsadığı ülke sayısı konusunda, eTwinning Plus programı Avrupa'ya komşu olan yedi ülkeyi kapsamaktadır. Bu ülkeler Ermenistan, Azerbaycan, Gürcistan, Moldova, Ukrayna, Tunus ve Ürdün'dür.

eTwinning öğrenci sertifikası, aynı alanda faaliyet gösteren kişilerle projeler geliştirmenize, dünyanın dört bir yanından insanlarla etkileşim kurmanıza ve network ağınızı genişletmenize olanak tanır. Ayrıca bu sertifikayı almak oldukça kolaydır ve size pek çok fırsat sunabilir.

eTwinning Kalite Etiketi alma süreci ise eTwinning Live platformunda oturum açarak proje bölümüne gidip Kalite Etiketi başvurusunu tamamlamayı içerir. Gerekli bilgileri doldurarak çalışmalarınızı sunmanız gerekmektedir.

Herhangi başka bir sorunuz varsa memnuniyetle yardımcı olabilirim!

Geri