AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

eTwinning egitimi nedir?

Editör

Yeni Üye

eTwinning eğitimi nedir?​

eTwinning kursları; çevrimiçi moderatörlük, eğitim ve öğretim, ulusal düzeyde ve Avrupa düzeyinde koordinatörlük alanlarında eTwinning topluluğunun ihtiyaçlarına yönelik olarak gerçekleştirilen uzun eğitimlerdir. Her sene; eTwinning, bir adet kurs düzenler.

eSafety Label belgesi nasıl alınır?​

Örnek Projeler Kitapçığı
- 1.https://www.esafetylabel.eu/ sitesine üye olun.
- Add Organization kısmını okulunuzun bilgilerini doldurun.
- Anket var doldurun puan alın.

Demir etiket yok neyi tanımlamaktadır?​

Demir etiket yok neyi tanımlamaktadır?
16. Demir / Etiket yok: 22 puandan az puan alırsanız, başvurunuz Demir olarak tanımlanır. Okuldaki e-Güvenlik alanında yapmanız gereken çalışmaları kişiselleştirilmiş eylem planınıza dahil ederek size sunulan öneriler üzerinde çalışmaya başlayın.

EBA eTwinning sertifika nasil alinir?​

EBA eTwinning sertifika nasil alinir?
Adım 1: Öncelikle ETwinning sertifikası almak için http://etwinningonline. eba.gov.tr/ adresine kayıt yapmanız gerekir. Kayıt işlemi için ”Register” yazan yere tıklamanız gerekir. Adım 2: Girdiğiniz sayfada kullanıcı ismi, mail adresi ve şifre yazan yerleri doldurup kayıt olun.

Etwinning eSafety nedir?​

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor.

eSafety Label ne işe yarar?​

eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrim içi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedeflemektedir. ESafety Label web sitesi, öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezidir.

Login sekmesinden ekrana Eun id login bölümü gelecektir Bu alanda ne yapılabilir?​

Login sekmesinden ekrana Eun id login bölümü gelecektir Bu alanda ne yapılabilir?
Login sekmesinden ekrana EUN ID login bölümü gelecektir. Daha önce European SchoolNet üzerinden bir şifre alındıysa aynı şifre burada da kullanılabilir. Eğer alınmadıysa, ilk defa üyelik gerçekleşecek ise “Create an account” tıklanır. Register (Kayıt) aşaması oldukça kolaydır.

eSafety label ın resmi adresi nedir?​

eSafety label ın resmi adresi nedir?
Çevrim içi olarak eSafety Label’ın resmi adresi olan www.esafetylabel.eu üzerinden ulaşılan modül, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir.
eTwinning proje kayıt belgesi nereden alınır?​
eTwinninge Kayıt Anaokulundan ortaöğretim sonuna kadar, hem devlet okullarında hem de özel okullarda görev yapan tüm öğretmen ve idareciler eTwinning’e kayıt olabilirler. Ana sayfadaki “Oturum Aç veya Kaydol” butonuna tıkladığınızda açılan sayfadan ön kayıt işleminizi yapabilirsiniz.

eTwinning eğitimi, çevrimiçi moderatörlük, eğitim ve öğretim, ulusal düzeyde ve Avrupa düzeyinde koordinasyon alanlarında ihtiyaçları karşılamak amacıyla gerçekleştirilen uzun eğitimlerdir. Her yıl eTwinning tarafından bir kurs düzenlenmektedir.

eSafety Label belgesini almak için öncelikle https://www.esafetylabel.eu/ sitesine üye olmanız gerekmektedir. Ardından okulunuzun bilgilerini doldurup anketi doldurarak puan alabilir ve eSafety Label belgesi için adımları takip edebilirsiniz.

Demir etiket, eSafety Label değerlendirmesinde 22 puandan az puan alındığında başvurunun "Demir" olarak tanımlanması anlamına gelmektedir. Bu durumda, okuldaki e-güvenlik alanında yapılması gereken çalışmaları kişiselleştirilmiş eylem planına dahil ederek öneriler üzerinde çalışmaya başlanmalıdır.

EBA eTwinning sertifikasını almak için öncelikle http://etwinningonline eba.gov.tr/ adresine kayıt olmanız gerekmektedir. Kaydınızı tamamladıktan sonra eTwinning sertifikası için adımları izleyebilirsiniz.

eTwinning eSafety, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir. Çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlar.

eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrim içi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefler. Web sitesi, öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezidir.

Login sekmesinden EUN ID login bölümüne geldiğinizde, European SchoolNet üzerinden daha önce aldığınız şifreyi kullanabilir ve varsa yeni hesap oluşturabilirsiniz.

eSafety Label'ın resmi adresi http://www.esafetylabel.eu adresidir. Bu adres üzerinden eSafety Label modülüne erişebilir ve Avrupa çapında akreditasyon ve destek hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

eTwinning proje kayıt belgesini almak için, Anaokulundan ortaöğretim sonuna kadar görev yapan tüm devlet ve özel okullardaki öğretmen ve idareciler eTwinning'e kayıt olabilirler. Ön kayıt işlemini ana sayfadaki "Oturum Aç veya Kaydol" butonuna tıklayarak yapabilirsiniz.

Geri