Etsiz Kuru Fasulye

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Etsiz Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
1 adet kuru soğan
Karabiber ,pulbiber, kimyon, nane, toz biber, isot

Etsiz Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Düdüklü tenceremizi ocağa alıyoruz ,yağımızı kızdırıyoruz .
Doğradığımız yeşil biberi ,kapya biberi (yazın dondurucuya attığım kapya biberi kullandım)ve bütün halde soğanımızı ekliyoruz bir iki dakika kavurduktan sonra salçamızı ekliyoruz .
Onu da iki üç dakika kavurduktan sonra sabahtan suya koyduğumuz fasulyelerimizide ekleyelim.
Baharatları (yarım çay kaşığı nane)ve tuzu ekleyip bir iki dakika karıştıralım.
Üzerini 4 parmak geçecek kadar kaynamış suyumuzu ekleyip karıştıralım ve dödüklümüzün kapağını kapatalım ve orta ateşte pişmeye bırakalım.
Etsiz Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst