SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Etsiz Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
1 adet kuru soğan
Karabiber ,pulbiber, kimyon, nane, toz biber, isot
Etsiz Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Düdüklü tenceremizi ocağa alıyoruz ,yağımızı kızdırıyoruz .
Doğradığımız yeşil biberi ,kapya biberi (yazın dondurucuya attığım kapya biberi kullandım)ve bütün halde soğanımızı ekliyoruz bir iki dakika kavurduktan sonra salçamızı ekliyoruz .
Onu da iki üç dakika kavurduktan sonra sabahtan suya koyduğumuz fasulyelerimizide ekleyelim.
Baharatları (yarım çay kaşığı nane)ve tuzu ekleyip bir iki dakika karıştıralım.
Üzerini 4 parmak geçecek kadar kaynamış suyumuzu ekleyip karıştıralım ve dödüklümüzün kapağını kapatalım ve orta ateşte pişmeye bırakalım.
Etsiz Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı kuru fasulye
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
1 adet kuru soğan
Karabiber ,pulbiber, kimyon, nane, toz biber, isot
Etsiz Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Düdüklü tenceremizi ocağa alıyoruz ,yağımızı kızdırıyoruz .
Doğradığımız yeşil biberi ,kapya biberi (yazın dondurucuya attığım kapya biberi kullandım)ve bütün halde soğanımızı ekliyoruz bir iki dakika kavurduktan sonra salçamızı ekliyoruz .
Onu da iki üç dakika kavurduktan sonra sabahtan suya koyduğumuz fasulyelerimizide ekleyelim.
Baharatları (yarım çay kaşığı nane)ve tuzu ekleyip bir iki dakika karıştıralım.
Üzerini 4 parmak geçecek kadar kaynamış suyumuzu ekleyip karıştıralım ve dödüklümüzün kapağını kapatalım ve orta ateşte pişmeye bırakalım.
Etsiz Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı