Ets 2 Güncelleme Nasil Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye

Ets 2 Güncelleme Nasil Yapılır? Ets 2 güncelleme nasıl yapılır sorusunun cevabı oldukça basittir. İlk olarak Ets 2 oyununu açmalısınız. Ardından ana menüden güncelleme seçeneğini bulmalısınız. Bu seçeneği tıkladıktan sonra güncelleme işlemini başlatabilirsiniz. İnternet bağlantınızın aktif olduğundan emin olun. Güncelleme işlemi birkaç dakika sürebilir, bu yüzden sabırlı olun. Güncelleme tamamlandığında oyun otomatik olarak yeniden başlatılacaktır. Artık Ets 2 oyununun en güncel sürümünü oynayabilirsiniz. Ets 2 güncellemeleri düzenli olarak yayınlanır, bu yüzden oyununuzu güncel tutmayı unutmayın.
İçindekiler

Ets 2 Güncelleme Nasıl Yapılır?​

Euro Truck Simulator 2’yi güncellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Adım: Steam’i Açın​

Öncelikle Steam istemcisini açın ve hesabınıza giriş yapın.

2. Adım: Kütüphaneyi Açın​

Steam arayüzünde bulunan “Kütüphane” sekmesine tıklayın. Burada oyunlarınızın listesi görünecektir.

3. Adım: Euro Truck Simulator 2’yi Bulun​

Kütüphanede Euro Truck Simulator 2’yi bulun ve üzerine sağ tıklayın. Açılan menüden “Özellikler” seçeneğini seçin.

4. Adım: Güncellemeleri Kontrol Edin​

Özellikler penceresinde “Yerel Dosyalar” sekmesine tıklayın. Burada “Güncellemeleri kontrol et” butonunu bulun ve tıklayın. Steam, oyunun güncel olup olmadığını kontrol edecektir.

5. Adım: Güncellemeleri İndirin​

Eğer bir güncelleme varsa, Steam otomatik olarak güncellemeyi indirecektir. İndirme işlemi tamamlandığında oyun güncellenmiş olacaktır.

6. Adım: Oyunu Başlatın​

Güncelleme tamamlandıktan sonra Euro Truck Simulator 2’yi başlatabilirsiniz. Artık en güncel sürümü kullanıyorsunuz!

Ets 2 Güncelleme Ne Zaman Yapılır?​

Euro Truck Simulator 2, düzenli olarak güncellemeler almaktadır. Bu güncellemeler, oyunun geliştiricisi SCS Software tarafından yayınlanır. Güncellemeler genellikle yeni özellikler, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içerir. Güncellemelerin ne zaman yayınlanacağı tamamen geliştiricinin takdirine bağlıdır. Oyununuzu güncel tutmak için Steam istemcisini düzenli olarak kontrol etmeniz önerilir.

Ets 2 Güncelleme Boyutu Ne Kadar?​

Euro Truck Simulator 2 güncellemelerinin boyutu değişebilir. Güncellemenin içeriği ve büyüklüğüne bağlı olarak boyut farklılık gösterebilir. Bazı güncellemeler sadece küçük düzeltmeler içerirken, diğerleri daha büyük özellikler ve iyileştirmeler getirebilir. Güncelleme boyutunu öğrenmek için Steam istemcisindeki güncelleme indirme penceresini kontrol edebilirsiniz. Bu pencerede güncelleme boyutu gösterilir.

Ets 2 Güncelleme Ücretli mi?​

Euro Truck Simulator 2’nin bazı güncellemeleri ücretsizdir, ancak bazıları da ücretlidir. Oyunun geliştiricisi SCS Software, büyük güncellemeler için genellikle ücret talep etmektedir. Bu güncellemeler genellikle yeni harita genişlemeleri, araç paketleri veya oyun mekaniği iyileştirmeleri gibi büyük özellikler içerir. Ücretli güncellemeleri satın almak isterseniz, Steam üzerinden ilgili güncellemeyi satın alabilirsiniz.

Ets 2 Güncelleme Nasıl İptal Edilir?​

Euro Truck Simulator 2 güncellemelerini iptal etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Steam istemcisini açın ve hesabınıza giriş yapın.

Steam arayüzünde bulunan “Kütüphane” sekmesine tıklayın. Burada oyunlarınızın listesi görünecektir.

Kütüphanede Euro Truck Simulator 2’yi bulun ve üzerine sağ tıklayın. Açılan menüden “Özellikler” seçeneğini seçin.

4. Adım: Güncellemeleri İptal Edin​

Özellikler penceresinde “Yerel Dosyalar” sekmesine tıklayın. Burada “Güncellemeleri kontrol et” butonunun yanında bulunan “Güncellemeleri otomatik indir” seçeneğini kaldırın. Bu, oyunun güncellemelerini otomatik olarak indirmeyi durduracaktır.

5. Adım: Değişiklikleri Kaydedin​

Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için “Kapat” düğmesine tıklayın. Artık oyunun güncellemeleri otomatik olarak indirilmeyecektir.

Ets 2 Güncelleme Nasıl Geri Alınır?​

Euro Truck Simulator 2 güncellemesini geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Steam istemcisini açın ve hesabınıza giriş yapın.

4. Adım: Önceki Sürüme Dönün​

Özellikler penceresinde “BETALAR” sekmesine tıklayın. Burada “Önceki_sürüm” seçeneğini seçin. Steam, oyunu önceki sürümüne geri alacaktır.

5. Adım: Oyunu Başlatın​

Geri alma işlemi tamamlandıktan sonra Euro Truck Simulator 2’yi başlatabilirsiniz. Artık önceki sürümü kullanıyorsunuz.

Ets 2 Güncelleme Nasil Yapılır?​

Euro Truck Simulator 2 güncellemesi nasıl yapılır?
Oyunu açın ve otomatik güncelleme kontrolünü başlatın.
Oyunun güncelleme dosyasını indirin ve kurulumu başlatın.
Güncelleme tamamlandıktan sonra oyunu yeniden başlatın.
Yeni özellikler ve düzeltmelerle güncellenmiş oyuna devam edin.

Euro Truck Simulator 2 güncellemesi için oyunu açın ve otomatik güncelleme kontrolünü başlatın.
Oyunun güncelleme dosyasını indirin ve kurulumu başlatın.
Güncelleme tamamlandıktan sonra oyunu yeniden başlatın.
Yeni özellikler ve düzeltmelerle güncellenmiş oyuna devam edin.
Güncelleme işlemi sırasında internet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun.

Geri